Pokémon anime önerisi

Berk Count

Hectopat
Yer
Eben, New York
Anlık olarak pokémon FireRed/LeafGreen’i bitirmiş bulunmaktayım. Daha önce serinin x/y ve sword oyunlarını da keyifle oynamış biri olarak bu evrene ilgim aşırı arttı. Bana pokémon evreni için anime adaptasyonu önerir misiniz? Gördüğüm kadarı ile çok fazla uyarlama var. Çizgi film kanallarında yayınlanan ilk jenerasyonu mu izlemeliyim? Yoksa modern dönemde çıkmış daha güzel seriler var mı? Çocuklara hitap etmesi gibi şeyler hiç önemli değil. Sadece başı ve sonu olan bir izleme sırasına ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Filmlerini izlemeni öneririm. Normal animesinden daha iyi filmleri. Link veremiyorum. Nyaa ya gidip judas pokemon yaz çıkar. Normal animesini çıkış yıllarına göre izlersin çok izlemek istiyorsan.

Filmlerini izlemeni öneririm. Normal animesinden daha iyi filmleri. Link veremiyorum. Nyaa ya gidip judas pokemon yaz çıkar. Normal animesini çıkış yıllarına göre izlersin çok izlemek istiyorsan.
Nyaa’nın si olanında filmleri buldum ama başka uzantılı bir nyaa sitesinde hide your ip while using tarzı bir uyarı gördüm. Bu gerçekten gerekli mi yani VPN falan kullanmak? Bu uyarının amacı ne bilgin var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı