Polis çevirmesine yakalanmak

Makaleler
2
Arkadaşlar kafama bu çevirme olayı takıldı. Bugün de tekrar yaşadım çevirmeye girdim ama polis geç dedi, yaklaşık 100 çevirmeye girmişimdir bir kere polis veya jandarma bir türlü durdurmadı. Sizce de tuhaf değil mi şu ana kadar ehliyet almadan kullanabilirmişim, diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arabana göre değişiyor. Keko olmayan bir Scriocco kullanıcısıyım. Her türlü çevirmeye girmişimdir şu ana kadar. Uzun yol/şehir içi affetmiyorlar ön yargılarından dolayı.

Bayramları bilmem ama genellikle ön yargı etkin oluyor diye düşünüyorum.

Sabah önümüzde 2 tane Tofaş vardı ikisini de durdurdular. Bizde Opel Astra 2019 var. Bizi 1 kere bile durdurmadılar bu arabayı aldığımızdan beri. Amcam emekli polis. Belli kriterlere göre durdurduklarını söylüyor. Mesela 2006 model kırmızı Megane görürseniz durdurun gibi.

Her çevirmenin olayı farklı olabiliyor. Bazıları gerçekten rastgele oluyor. Bazıları bir marka veya renk üzerine oluyor sanırım. Bazıları ise nokta atışı oluyor. 6 senede toplasam 10 çevirmeye girmemişimdir. Zaten 5 tanesine bu sene, 2 hafta içerisinde girdim. Ehliyet aldılar sadece ve uğurladılar. :D Bölgesel ve dönemsel olarak değişiyor herhalde.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı