Polis olmak zor mu?

Darsiere

Hectopat
Erkekler için baraj 280 olan TYT puanini tamamladığımızda, parkur ve sözlü mülakat zor mu? Parkuru geçebilmek için 16 yaşından itibaren spora başlamak yeterli olur mu? Sözlü mülakat içinse pek şansım olmayabilir, çünkü derslerimde çok başarısızım.

Sizce benim için iş yaş mı?

Erkekler için baraj 280 olan TYT puanini tamamladığımızda, parkur ve sözlü mülakat zor mu? Parkuru geçebilmek için 16 yaşından itibaren spora başlamak yeterli olur mu? Sözlü mülakat içinse pek şansım olmayabilir, çünkü derslerimde çok başarısızım.

Bence rahat alınırsın

TYT 280 puan kolay ama işin parkur ve sözlü mülakat kısmı için bolca çalışmanız gerek. Eğer gerçekten istiyorsanız yaparsınız.

Polislerin intihar oranına bakarsak pek tercih edilesi bir meslek değil. Yerinizde olsaydım başka bir bölüm/meslek için uğraşırdım.

Bu arada evet, çalışırsanız kazanırsınız.
Anadolu lisesine gidiyorum ve derslerim çok kötü, kapasitem yetmiyor aslında. Hep mesleğe gitmek istedim ama ailem sıkıntı işte. O yüzden polislik ya da askerlik düşünüyorum.

Valla kendi bölümümde şu an 2 3 kişi mülakatta elendiğini söyledi. Mülakat işi biraz sıkıntı onun harici başka hayalleriniz varsa ilk onları yapmaya çalışın son iş polisliğe bakın bana kalırsa.

Anadolu lisesine gidiyorum ve derslerim çok kötü, kapasitem yetmiyor aslında. Hep mesleğe gitmek istedim ama ailem sıkıntı işte. O yüzden polislik ya da askerlik düşünüyorum.

Kapasitem yok diye polislik istemeyin çünkü polislik kolay bir meslek değil ve mülakatta elenme oranı çok yüksek.

O derslerini düzelt, kendini küçük görme bu kadar. Polislik çok zor hele hele böyle bir ülkede . Adam akıllı çalışıp hayatını yaşayabileceğin meslekler var. Polislik veyahut askerlik bunları en sona bırak. Itfaiyecilikte zor bir meslektir, cesaret ve korkusuzluk ister. Benim arkadaşlarım var, ciddi durumlarda çok zorlanıyorlar, bazı insanların hayatı size bağlı kalıyor, bunları göz önüne alıyorsanız olabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı