Polis olunur mu?

@arthurmorgan5, hocam biz size sıkıntılarını söylüyoruz sonuç olarak karar verecek kişi siz oluyorsunuz nasıl isterseniz yapabilirsiniz. Yazdığım sorunlar ya da başka kişilerin yazdığı sorunlara bakabilirsiniz hepsini buraya tekrardan yazıp yığmak istemiyorum. Üstteki arkadaşın yazdığı şeylere de katılıyorum, haberlerde kesinlikle çıkan olayları görmüşsündür öyle bir durumda sana öğrencilere biber gazı sık dediğinde sıkmak zorundasın ya da öğrencileri yerlerde sürükleyerek gözaltına alacaksınız size kalmış.

Akademiden kastınız nedir hocam tam olarak, 2 yıllık polis okulları mı yoksa universite mezunu olup sonradan olanlar mı?

Dediklerinize kısmen katılıyorum, fakat bu durum biraz da şans işi yani büyük şehirler evet biraz daha sikintili ve riskli fakat kendimde kucuk sehirde oturdugumdan diyorum buranin polisleri hem cok rahat hem de toplumda bir sayginligi var.

Polis akademisi hocam. Buradan mezun olunca polislikte üst mevkiler açık oluyor tabii zorunlu görevleri filan yapıyorsun ve sıkı bayağı denetim. Mesela akademideyken ne nişanlı olacak ne sevgilin olacak puanını etkiliyor. Hatta okuldan kovulmaya kadar gidiyormuş. Bayağı anlatmıştı. Zorunlu görevleri falan da tamamlayınca normalden daha iyi maaş alıyordun o bayağı anlattıydı da aklımda bunlar kaldı hocam yanlış bilgide vermek istemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı