Polis tarafından nasıl müdahale yapılabiliyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
824D1C17-372D-46B6-ABCD-F02C92E0DDD5.jpeg

Bu doğru mu?

Belki gösteri yapılırken orada evinde oturanlar rahatsız olmuştur, ben rahatsız olsam arardım şikayet ederdim.

Şöyle bir şey de var, bu ülkede hak aramak için sokağa çıksak aralara terörist karışıyor. Bu ülkede hakkını hemen araman lazım gösterişle değil.

Dün burada Allah'ın görgüsüzleri Trabzon yendi diye sokakta son ses 20 dakika boyunca kendi takım marşlarını açtılar, aporeden yapılmışta olabilir ben rahatsız oldum mesela ama şimdi ben polise desem sence bir şey yapar mi? Yapmaz, o zaman poliste işine geldiği yere yapip yandaşlık yapmayacak, kimse ülkesinin ekonomisinin iyi olmasını kötü olan partinin gitmesi için olan slogandan rahatsiz olamaz.
@mike_wazowski_bruh

Sanırım yeni bir gezi parkı olayı geliyor. Eğer dediğim olay gerçekleşirse hükümetin terörist ve çapulcu ilan edebileceği yeni düşmanlar olur. Bunun sonucundada hükümetin yapışıp bırakmadığı koltukta daha fazla kalma kapısı açılır.

İnsanlar gergin olduğu için galeyana gelmesi daha kolay. Araya provakasyon yapacak birkaç sivil polis, hdp bayrakları açacak hükümetin paralı provokatörleri ve havuz medyasını soktuğunuz zaman, başarıyla yeni çapulcu düşmanlar yaratabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Polis müdahale etmez ise ortalık ateşe verilir açıkçası. Herşeyin denetime ihtiyacı var. Polisin müdahale etmesini ( Güç kullanmamak şartıyla ) uygun buluyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı