Polling rate ne kadar önemlidir?

umpaX

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Razer v3Pro almak istiyorum ancak dongle harici olarak satılıyor. Aynı fiyatlara 4K-8k desteği olan fareler var. Sadece CS2 FACEIT oynamak amacıyla alacağım. V3Pro 1000Hz destekliyor. Oyunlarda negatif etkisi olur mu? Başka fareleri mi tercih etmem gerekir? İşlemcim Ryzen 5600 / 165Hz monitör kullanıyorum.

Merhaba, Razer v3Pro almak istiyorum ancak dongle harici olarak satılıyor. Aynı fiyatlara 4K-8k desteği olan fareler var. Sadece CS2 FACEIT oynamak amacıyla alacağım. V3Pro 1000Hz destekliyor. Oyunlarda negatif etkisi olur mu? Başka fareleri mi tercih etmem gerekir? İşlemcim Ryzen 5600 / 165Hz monitör kullanıyorum.
Tryhard değilseniz pek de fark etmez.

Hocam o işlemciyle 4K belki kullanırsınız da 8kyı sorunsuz kullanacağınızı hiç sanmıyorum 8K işlemciyi çok zorlar 4K bile zorlayabilir hem 4K 8k çok da önemli değil bence 1000Hz gayet yeterli bugüne kadar espor dünyasında böyle bir şey mi vardı insanlar 125Hz 500Hz farelerle oynuyordu tabii şartlar değişti günümüz gelişti fakat çoğunluk 1000Hz kullanıyor eğer faceit 10 lvl FPL falan kasmayı düşünmüyorsanız böyle şeylere gerçekten ihtiyacınız yok.

1000Hz yeterli. Eğer TryHard oynuyorsanız 4000Hz üstü çok gereksiz sayılır. 5600 işlemciniz 4K Hz destekler alacaksınız 4K Hz bir mouse alabilirsiniz. 8K'da çok takılma, kasma yapar.

Yıllarca Razer DeathAdder V2 Mini ile Valorant'ta ve CS'de en yüksek elolarda oynadım. 1K Hz olmasının hiçbir zaman bir dezavantajı olmadı. Şu an elimde VXE MAD R var ve 8K Hz destekleyen bir mouse. Tabii 8K Hz olarak kullanıldığında fark var ama oyununuzu etkileyecek kadar büyük bir fark yok kesinlikle. Şu an 2K Hz olarak kullanıyorum ben. Emin olun bu detayları bu kadar kasmanıza gerek yok. Elinizdeki mouse çok dandik olmadıkça her şey sizin oyunu iyi oynayıp oynamamanızda bitiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı