Pollux 3 APU alınır mı?

Hocam 2400G almaktan bana göre iyi 9100F + RX560 almak. APU sistem ileriye dönük bile değil, 2400G'ye en fazla 1660 takabilirsiniz. Ben 9100F'de önermiyorum fakat 3000TL bandında bana göre daha iyi bir sistem.

Ayrıca ölü anakart demeniz soket yapısıyla ilgili ise ileride 9900K'ya kadar takabilir fakat ben de önermiyorum 1151P'yi. Bu konu da katılıyorum.
Hocam ben şöyle düşünüyorum.
B450 anakart alıp yüksek seviye Ryzen takılabilir sistem Upgrade edilmek istenirse.
9100F'de böyle bir seçenek yok.
1660S önümüzdeki 4-5 yıl idare edecek gibi duruyor. Sistem upgrade isterse arkadaş AM4 soketli Ryzen ve RTX 3XXX serisi takması daha kolay olur. Eğer Dediğiniz sistemi alırsa İşlemci anakart ekran kartı hepsi değişecek.

AAA derken pek bilgili değilim bu konularda.

Bir AAA oyunu, orta büyüklükteki veya büyük bir yayıncı tarafından üretilen ve dağıtılan video oyunları için kullanılan ve genellikle daha yüksek geliştirme ve pazarlama bütçelerine sahip olan gayriresmî bir sınıflandırmadır.

Vikipedi.

Bir AAA oyunu, orta büyüklükteki veya büyük bir yayıncı tarafından üretilen ve dağıtılan video oyunları için kullanılan ve genellikle daha yüksek geliştirme ve pazarlama bütçelerine sahip olan gayriresmî bir sınıflandırmadır.

Vikipedi.

Yani Cyberpunk Witcher AC vallahalla gibi oyunlar mı?

Zaten o tür oyunlarda gözüm yok. Monitör klavye mouse set dahil 4100TL hesapladım araştırmalarımla eğer daha ucuz monitör ve klavye mouse set öneriniz varsa yazar mısınız?
Sistem apu ona göre monitör lazım 2. El önermezseniz sevinirim.
Ürünleri atarsanız yardımcı olabiliriz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı