Aman hocam, herkes çok biliyor herkes deha herkes ileri seviye analizci. Çok bilmişlik yapanlara çıkarıp yüzüne vurmak lazım şu sistemi. Bir daha ağzını açamazlar.
Yaklaşık 2-3 ay önce RTX 3070 almıştım 7300 TL'ye. Sanırım tam zamanında almışım. Bu durum 1-2 sene de anca düzelecek gibi duruyor. Stokları doldurmak kolay olmayacak salgından dolayı. :/
10400F + 1660 Super sistem 7499 TL idi en son. Tek kötü parçası kasa, onun dışındaki parçalar hep TP'de önerilen parçalar. Şu dönemde başka çare yok ve daha ucuzu da yok.
Berbat bir sisteme sahibim ve bu bilgisayar nesilden nesile geçmiş ata mirası tarzı bir şey. Bilgisayar almak istediğim vakit stok sorunu çıktı, Pollux'u 3-4K arasına alıp bir de monitör alıp olayı 4.5k'ya kapatmak istiyordum. Garibanın yüzüne yine gülen olmadı.
Yaklaşık 2-3 ay önce RTX 3070 almıştım 7300 TL'ye. Sanırım tam zamanında almışım. Bu durum 1-2 sene de anca düzelecek gibi duruyor. Stokları doldurmak kolay olmayacak salgından dolayı. :/
Ethereum yeniliğe gidiyor, mining'e büyük bir hasar verecek bu. Piyasa uzun bir süre rahatlar çünkü Ethereum kadar kâr getirecek coin yok denecek kadar az.