Pollux 3T-10 5095 TL oldu

Aman hocam, herkes çok biliyor herkes deha herkes ileri seviye analizci. Çok bilmişlik yapanlara çıkarıp yüzüne vurmak lazım şu sistemi. Bir daha ağzını açamazlar.
Hazır sistem önermekten başka çare yok. Düşük bütçe sıkıntı, 7500 TL ve üzeri sistemler yine malzemeleri kötü olmadığı için önerilebiliyor.

Gaming.gen.tr'deki sistemler genel olarak bayağı iyi.

Hazır sistem önermekten başka çare yok. Düşük bütçe sıkıntı, 7500 TL ve üzeri sistemler yine malzemeleri kötü olmadığı için önerilebiliyor.

Zaten tek iyi yer orası hocam, 2 3 ay öncesine kadar GameGaraj'dan başka siteye geçmezdim şimdi tüm siteleri kontrol ediyorum hangisi uygun diye.

Gözünü seveyim 1660 S kim ki 7k üzeri sistemde bulunsun. :D

Zaten tek iyi yer orası hocam, 2 3 ay öncesine kadar GameGaraj'dan başka siteye geçmezdim şimdi tüm siteleri kontrol ediyorum hangisi uygun diye.
10400F + 1660 Super sistem 7499 TL idi en son. Tek kötü parçası kasa, onun dışındaki parçalar hep TP'de önerilen parçalar. Şu dönemde başka çare yok ve daha ucuzu da yok.

Berbat bir sisteme sahibim ve bu bilgisayar nesilden nesile geçmiş ata mirası tarzı bir şey. Bilgisayar almak istediğim vakit stok sorunu çıktı, Pollux'u 3-4K arasına alıp bir de monitör alıp olayı 4.5k'ya kapatmak istiyordum. Garibanın yüzüne yine gülen olmadı.

Yaklaşık 2-3 ay önce RTX 3070 almıştım 7300 TL'ye. Sanırım tam zamanında almışım. Bu durum 1-2 sene de anca düzelecek gibi duruyor. Stokları doldurmak kolay olmayacak salgından dolayı. :/
Düzelse de bir şey olmaz hocam, ilk gün fiyatlar normalleşecek ama kabusumuz olan miningciler piyasayı silip süpürecekler.

4000'di 4500 oldu şimdi de 5000'e çıkmış. Geçen birisine 4500 diye önerdim bir baktım 5000 olmuş bende bir daha masaüstü sistem önermeyi düşünmüyorum.
Bende önermeyeceğim hocam, artık Gaming laptoplara geçmeyi düşünüyorum çünkü masaüstü piyasası battı diyebilirim.

Düzelse de bir şey olmaz hocam, ilk gün fiyatlar normalleşecek ama kabusumuz olan miningciler piyasayı silip süpürecekler.
Ethereum yeniliğe gidiyor, mining'e büyük bir hasar verecek bu. Piyasa uzun bir süre rahatlar çünkü Ethereum kadar kâr getirecek coin yok denecek kadar az.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı