Pollux 3T-10 5095 TL oldu

Düzelse de bir şey olmaz hocam, ilk gün fiyatlar normalleşecek ama kabusumuz olan miningciler piyasayı silip süpürecekler.
Doğru o kısmı unutmuşum. :/ Madenciliğe özel kart çıkarmalı artık 2 firma da. Yoksa durum kötü olacak. Yazılım ile mining performansını düşürmek çözüm değil. Yazılımın açığı her zaman bulunur. BIOS güncellemesi ile engellemenin üstünden gelinir. Donanımsal olarak bir müdahalede bulunulmalı bence.

Ethereum yeniliğe gidiyor, mining'e büyük bir hasar verecek bu. Piyasa uzun bir süre rahatlar çünkü Ethereum kadar kâr getirecek coin yok denecek kadar az.
Ne zaman mesela ?

Aslında olay o değil hocam, ülkemiz insanları yatarak para kazanma derdinde. Asgari ücret dahi olsa bu işi yapacaklarına eminim.
100 Bin lira kredi çekip bizim ahımızı çeken Mining pazarı Ethereum "hoççağaln ğidiom bne." dediği vakit öyle bir mutlu olacağım ki. Öde öde bitmez.

100 Bin lira kredi çekip bizim ahımızı çeken Mining pazarı Ethereum "hoççağaln gidiyorum bne." dediği vakit öyle bir mutlu olacağım ki. Öde öde bitmez.
Ben de bitmesini çok isterim hocam, 2sene önce her şey çok güzeldi. RX570 800TL olunca piyasa bozuldu derdim. Meğer piyasanın en güzel zamanlarıymış...
Yinede düşsün yeter kısa sürelik de olsa. (benim için)
Yani o süre içinde bilgisayar alan almalı hocam. Sonrasında durumlar daha kötüye gidecek eskiyen kartların üretimi bitecek ve RTX serisini almaya mecbur kalacağız.

Yani o süre içinde bilgisayar alan almalı hocam. Sonrasında durumlar daha kötüye gidecek eskiyen kartların üretimi bitecek ve RTX serisini almaya mecbur kalacağız.
RTX 3060 bulunan sistem şuan 11k diyelim düşmeyi beklediğimiz zaman ne kadar olur ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı