Pollux APU PRO vs Pollux 3T-SDN

Daha fazla  
Arkadaslar, eski bilgisayarim 10 yillik. Durumum yok ama olunca yeni bir PC almayi dusunuyorum, toplamayi dusunmuyorum, hazir sistem dusunuyorum. Bunlar;

Eger APU olani alirsam ekran karti takmayi dusunmuyorum, hep oyle kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar, eski bilgisayarim 10 yillik. Durumum yok ama olunca yeni bir PC almayi dusunuyorum, toplamayi dusunmuyorum, hazir sistem dusunuyorum. Bunlar;

Eger APU olani alirsam ekran karti takmayi dusunmuyorum, hep oyle kullanacağım.
Ekran kartını değişip RX 560 yapabilirseniz 2. sistemi alın. Arada 190 TL ama ciddi fark var.

Arkadaslar cevaplar icin tesekkur ederim Apu pro yu tercih ettiniz bende imkanim olursa onu alirim ama ekran karti takamam hep oyle kullanicam bir sorun olurmu maalesef 16 gb ram de yapamam tek slot 8 olarak kullanicam ve bir de bu apu oldugu icin driver felan kurulucakmi hicbir bilgim yok son olarak oynayacagim oyunlar Far Cry 3 Crysis 2 Assasins creed tarzi sorun olurmu

Arkadaslar cevaplar için tesekkur ederim APU Pro'yu tercih ettiniz bende imkanim olursa onu alirim ama ekran karti takamam hep oyle kullanacağım bir sorun olur mu maalesef 16 GB RAM'de yapamam tek slot 8 olarak kullanacağım ve bir de bu APU oldugu için driver falan kurulacak mı hiçbir bilgim yok son olarak oynayacagim oyunlar Far Cry 3 Crysis 2 Assassin's Creed tarzi sorun olur mu.

İleride 8 GB RAM al ki performansın artsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı