Polo 1.4 TDI Trendline vs Symbol 1.5 DCI Authentique

Kadir Güvener

Kilopat
Katılım
25 Nisan 2016
Mesajlar
1.083
Çözümler
2
Yer
İstanbul
Araçların iyi ve kötü yanlarını söylemeliyiz. 1.6 LPG'li bir araç alması bence daha iyi olacaktır. Dizeller masraf açar ve daha pahalıya çözülür. Hemde daha iyi bir gidişi olur.

Aklıma Seat Leon geldi. Fakat kronik sorunları nasıldır araştırmak lazım. Bu örnek nispeten temiz gibi duruyor.

lpg ye sıcak bakmıyorum avm ye kapalı alanlara almıyorlar vs.
 
Amacınız uzun süre binmekse ve gerçekten kaliteli bir arabaya binmek istiyorsanız 2008 ve sonrası impreza öneririm. Piyasası yok, o nedenle fiyat bu seviyelerde zaten. Simetrik awd, otomatik klima, katlanır ayna, ısıtmalı koltuklar, 4 disk fren gibi gerçekten fiyatının çok üzerinde özellikleri var. Bir bakabilirsiniz. Bu ikisi arasından symbolu alırdım ben.
 
Artı -2 Eksi

bu araca ne dersiniz ?
Çok yakıyor, bunun yerine Sahibinden Volkswagen Jetta 2.0 TDi Comfortline 2006 Model Ankara 315.000 km Gri - 19915524 | arabam.com bütçe yeterse 2.0 TDI, yetmezse 1.6 TFSI motor jetta alırsınız. En azından konforlu diyebilirsiniz. Ayrıca polo yerine fiesta'lara da bakabilirsiniz.
 
300 binde, 2006 model, dizel ve otomatik. Ocak söndüren paket kısacası. Durun tahmin edeyim, evde bu modelden var diye öneriyorsunuz dimi? Bilgisi olan birisi bunu önermez çünkü.
 
O paralara bulunuyor mu artık bilmiyorum ama birkaç ay önce bu civarlara bir akrabamız Seat Cordoba aldı. Araba gerçekten fiyatına göre çok iyi. 2007 modelini almıştı sanırsam KM'si yılına göre iyiydi 140 bin de falan mı neydi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı