Polo Impression vs Clio 1.0 TCe

Aylak adam

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,

Yakın zamanda araba almayı planlıyorum. Şu an başlıktaki iki araç arasında kaldım. Gibi oldu. 2. el araç satılan sitelerde benzer km ve yıllar için iki aracın arasında 50-60bin TL (duruma göre birebir aynı fiyatlar) gibi farklarla Clio daha uygun.

Aradaki fark bana göre oldukça az duruyor. Bundan dolayı da Polo'yu tercih etmek şu noktada daha mantıklı geliyor.

Polo'nun bu modelinde Turbo yok ve beygir Clio'ya nazaran daha düşük. Sizlerin fikrini de merak ettiğim için bu konu başlığını açtım. Bu araçları kullanma deneyimi olmuş arkadaşların yorumlarını da alabilirsem çok sevinirim. İlginize şimdiden teşekkürler.

Not: Şehir içi kullanım amacıyla alacağım. Genel olarak sakin sürüşü seviyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1.0 TCe tercih ederim, sebebi şudur. Konfor olarak yorum yapmam ancak Turbo motor çok işini rahatlatacaktır, aksi halde seni performansta krize sokacaktır.
1.3 TCe kullanan biri olarak 1.0 TCe tercih etmememin sebebi daha yüksek performans istememdir,
1.3 TCe tercih etmesem 1.0 TCe kesinlikle tercih ederim.

Uzun yola gidiyorsan veya şerit değiştirmede arkadaşın da dediği gibi turbosuz araç daha tehlikeli oluyor yavaş olduğu için. Şehir içi A dan B'ye çok fark etmez.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Turbo detayı anladığım kadarıyla sollama veya şerit değiştirme durumlarında hızlanma ihtiyacını iyi karşılıyor bu araçlarda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı