Polonya'da üniversite okumak

imissedher273

Picopat
Daha fazla  
Hedefim Avrupa'da üniversite okumak. Ülke olarak aklımda Polonya var. Ücretler diğer ülkelere göre daha uygunmuş diye duydum. Şimdi dil okuluna yazılmak gerektiği söyleniyor. Benim İngilizcem ileri düzey B1 yani B2'ye yakın. Ne tür bir yol izlemeliyim. Acentalarla anlaşmak istemiyorum çünkü zaten kendimizin yapabileceği şeyler için boşuna fazladan ücret ödemiş oluyoruz. Aranızda bu tür bir öğretim gören varsa veya bilgisi olan, bana masrafları ve yapmam gerekenleri anlatabilir mi? Benim aklımdaki çizelgede bir üniversiteye başvuru yapmak ve daha sonra vize almak ama arada çok fazla etken var yani dil okulu zorunluymuş diye duydum. Ayrıca hangi üniversite ne kadar maliyetli nasıl anlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Danışman ile çalışmak daha sağlıklı hocam.

Adamlara para veriyorsunuz ama boş yere vermiyorsunuz.
Yaptıkları şey bizim yerimize o kuruma yazmak oluyormuş hani arada verilen paraya belki 6 aylık kira ücretim çıkar. Nasıl bir yol izleyeceğimi çizebilsem. İnternette araştırıyorum her yere yazıyorum belki bir bilgisi olan vardır diye.

Zaten vizeleri reddetmek için bahane arıyor lavuklar, para konusu sıkıntıya sokmayacaksa danışman şirketlerle konuşman en iyisi.
Babama fazla yük olmak istemiyorum. Bir de orada yarı zamanlı işe girmeyi düşünüyorum sanırsam vize izin veriyormuş. Yapacak bir şey kalmazsa mecburen acentalarla konuşacağım.

Yaptıkları şey bizim yerimize o kuruma yazmak oluyormuş hani arada verilen paraya belki 6 aylık kira ücretim çıkar. Nasıl bir yol izleyeceğimi çizebilsem. İnternette araştırıyorum her yere yazıyorum belki bir bilgisi olan vardır diye.

Babama fazla yük olmak istemiyorum. Bir de orada yarı zamanlı işe girmeyi düşünüyorum sanırsam vize izin veriyormuş. Yapacak bir şey kalmazsa mecburen acentalarla konuşacağım.
Hocam danışmanlar iş-konaklama-okul gibi teknik şeyler ile ilgileniyorlar. Ben sadece "iş" için bile danışmanla çalışırdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı