Beni anladığınız için teşekkürlerimi sunuyorum. Küçük olduğumu anlayaraktan anneme attığınız fareyi aldırmayı düşünüyorum. 1-2 yıl sıkıntı yaratmaz ve sensör sıkıntısı yaratmaz değil mi hocam?Önemli değil iyi sosyaller.
Beni anladığınız için teşekkürlerimi sunuyorum. Küçük olduğumu anlayaraktan anneme attığınız fareyi aldırmayı düşünüyorum. 1-2 yıl sıkıntı yaratmaz ve sensör sıkıntısı yaratmaz değil mi hocam?Önemli değil iyi sosyaller.
Trust bilinmedik marka değil düşük bütçede çok güzel ürünleri var.Attığın mouse daha iyi bir sensöre sahip olabilir fakat bu onu iyi bir mouse yapmaz. Mouse önerisi yapacaksanız arkadaşıda düşünerek adı sanı belli olan markanın farelerinden önermeye gayret gösterirseniz daha iyi olur alacak arkadaş içinde.
Beni anladığınız için teşekkürlerimi sunuyorum. Küçük olduğumu anlayaraktan anneme attığınız fareyi aldırmayı düşünüyorum. 1-2 yıl sıkıntı yaratmaz ve sensör sıkıntısı yaratmaz değil mi hocam?
Hocam çok ama çok teşekkür ediyorum indirimdeydi 88 tlye aldım. Sensöründe hiç bir sıkıntı yok gibi duruyor şimdilik. Çok teşekkür ediyorum elime tam oturan bir mouse.Yok dostum sıkıntı etmez.
Hocam çok ama çok teşekkür ediyorum indirimdeydi 88 TL'ye aldım. Sensöründe hiçbir sıkıntı yok gibi duruyor şimdilik. Çok teşekkür ediyorum elime tam oturan bir mouse.
Edit: Hocam cidden hayatınızda her şey rast gider tutuşu olsun, butonu olsun, büyüklüğü olsun, görünüşüne, tıklama hissiyatına kadar efsane bir mouse teşekkür ederim tekrardan.Önemli değil dostum güle güle kullan.
Edit: Hocam cidden hayatınızda her şey rast gider tutuşu olsun, butonu olsun, büyüklüğü olsun, görünüşüne, tıklama hissiyatına kadar efsane bir mouse teşekkür ederim tekrardan.
Çok sağolun. Çok kötü oynadığım oyunlarda kill almaya başladım resmenmükemmel bi başlık abi, giriş gelişme sonucuyla beraber mutlu son görebilirmek sevindirdi ahaha. güle güle kullanın yeni farenizi hocam![]()
Hocam ben çok fazla kafaya taktığım için her şeyi yine psikolojikmen mi bilmiyorum ama az da olsa bir kasma hissiyatı var gibi hissediyorum çok fazla hareket ettirdiğim zaman hz testi yaptım ben anlamadığım için size sorayım dedim normal bir şekilde hareket ettirdiğimde 800-600 arası birden sağ sol yaptığım zaman 300-400 bunlar iyi değer midir hocam?Çok sağolun. Çok kötü oynadığım oyunlarda kill almaya başladım resmen![]()
ne demek, hz testi yaparken fareyi daire yapacak şekilde hareket ettirin ve bir tık hızlı yapın. tek seferlik olacak şekilde sağa veya sola atarsanız hz testte bir sonuç çıkmaz, benim deathadder v3 pro faremde de düşük çıkıyor tek seferlik sağa iktirmede. ancak sürekli sağ sol yaparsam atik bir şekilde iyi bir sonuç alıyorum evetÇok sağolun. Çok kötü oynadığım oyunlarda kill almaya başladım resmen
Hocam ben çok fazla kafaya taktığım için her şeyi yine psikolojikmen mi bilmiyorum ama az da olsa bir kasma hissiyatı var gibi hissediyorum çok fazla hareket ettirdiğim zaman hz testi yaptım ben anlamadığım için size sorayım dedim normal bir şekilde hareket ettirdiğimde 800-600 arası birden sağ sol yaptığım zaman 300-400 bunlar iyi değer midir hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.