A ahmet bera ulu Femtopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #31 Bir şey soracağım. Linki indirdim, WinRAR sdosyası açıldı. Ne yapacağım? Win 10 falan yazıyor.
MisakiLqrd Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 487 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #32 Akif9748 dedi: Önce yazılımı kurun, kullanım klavuzundaki link ölü: https://www.polosmart.com/wp-content/uploads/2021/01/ProHyper-Audio-7.1.zip Sonra Speakers'e sağ tıklayıp ''7.1 Virtual speaker Shifter'' yazana basın. Ve ayarları böyle yapın, sorunuz olursa yazın: Eki Görüntüle 833746 Kısaca L yazanların hepsi ve L yazanların hepsinin yerini R'ler ile, R'leri de aynı şekilde L'ler ile değiştiriyoruz. Genişletmek için tıkla... Bu kulaklığı aldım boşuna, parasının hakkını filan vermiyor. Akif9748 dedi: Önce yazılımı kurun, kullanım klavuzundaki link ölü: https://www.polosmart.com/wp-content/uploads/2021/01/ProHyper-Audio-7.1.zip Sonra Speakers'e sağ tıklayıp ''7.1 Virtual speaker Shifter'' yazana basın. Ve ayarları böyle yapın, sorunuz olursa yazın: Eki Görüntüle 833746 Kısaca L yazanların hepsi ve L yazanların hepsinin yerini R'ler ile, R'leri de aynı şekilde L'ler ile değiştiriyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam yazılım kurulmuyor.
Akif9748 dedi: Önce yazılımı kurun, kullanım klavuzundaki link ölü: https://www.polosmart.com/wp-content/uploads/2021/01/ProHyper-Audio-7.1.zip Sonra Speakers'e sağ tıklayıp ''7.1 Virtual speaker Shifter'' yazana basın. Ve ayarları böyle yapın, sorunuz olursa yazın: Eki Görüntüle 833746 Kısaca L yazanların hepsi ve L yazanların hepsinin yerini R'ler ile, R'leri de aynı şekilde L'ler ile değiştiriyoruz. Genişletmek için tıkla... Bu kulaklığı aldım boşuna, parasının hakkını filan vermiyor. Akif9748 dedi: Önce yazılımı kurun, kullanım klavuzundaki link ölü: https://www.polosmart.com/wp-content/uploads/2021/01/ProHyper-Audio-7.1.zip Sonra Speakers'e sağ tıklayıp ''7.1 Virtual speaker Shifter'' yazana basın. Ve ayarları böyle yapın, sorunuz olursa yazın: Eki Görüntüle 833746 Kısaca L yazanların hepsi ve L yazanların hepsinin yerini R'ler ile, R'leri de aynı şekilde L'ler ile değiştiriyoruz. Genişletmek için tıkla... Hocam yazılım kurulmuyor.
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 14 Ocak 2021 #33 ahmet bera ulu dedi: Bir şey soracağım. Linki indirdim, WinRAR sdosyası açıldı. Ne yapacağım? Win 10 falan yazıyor. Genişletmek için tıkla... Setup'a basıp kurun. MisakiLqrd dedi: Hocam yazılım kurulmuyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl kurulmuyor, bizi havada bırakmayın. MisakiLqrd dedi: Bu kulaklığı aldım boşuna, parasının hakkını filan vermiyor. Genişletmek için tıkla... Kendiniz beceremeyince hak etmez zaten. Bu kısmı bizi ilgilendirmez.
ahmet bera ulu dedi: Bir şey soracağım. Linki indirdim, WinRAR sdosyası açıldı. Ne yapacağım? Win 10 falan yazıyor. Genişletmek için tıkla... Setup'a basıp kurun. MisakiLqrd dedi: Hocam yazılım kurulmuyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl kurulmuyor, bizi havada bırakmayın. MisakiLqrd dedi: Bu kulaklığı aldım boşuna, parasının hakkını filan vermiyor. Genişletmek için tıkla... Kendiniz beceremeyince hak etmez zaten. Bu kısmı bizi ilgilendirmez.
Yuiposs Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #34 Asafemre3204 dedi: Bende aynı kulaklıktan var ve mikrofonda cızırtı sorunu yaşıyorum. Çözümünü biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Krisp adli bir uygulama var. Onla rahatlikla cozebilirsin. Krisp yukle. Mikrofonunda cizirti olanlar Krisp yuklesinler, rahatlikla cozebilirler mikrofon sorununu.
Asafemre3204 dedi: Bende aynı kulaklıktan var ve mikrofonda cızırtı sorunu yaşıyorum. Çözümünü biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Krisp adli bir uygulama var. Onla rahatlikla cozebilirsin. Krisp yukle. Mikrofonunda cizirti olanlar Krisp yuklesinler, rahatlikla cozebilirler mikrofon sorununu.
MisakiLqrd Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 487 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #35 Akif9748 dedi: Setup'a basıp kurun. Nasıl kurulmuyor, bizi havada bırakmayın. Kendiniz beceremeyince hak etmez zaten. Bu kısmı bizi ilgilendirmez. Genişletmek için tıkla... Setup'u basıyorum hiç bir şey olmuyor.
Akif9748 dedi: Setup'a basıp kurun. Nasıl kurulmuyor, bizi havada bırakmayın. Kendiniz beceremeyince hak etmez zaten. Bu kısmı bizi ilgilendirmez. Genişletmek için tıkla... Setup'u basıyorum hiç bir şey olmuyor.
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 14 Ocak 2021 #36 MisakiLqrd dedi: Setup'u basıyorum hiç bir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... RAR'dan çıkarıp yönetici olarak çalıştırın.
MisakiLqrd dedi: Setup'u basıyorum hiç bir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... RAR'dan çıkarıp yönetici olarak çalıştırın.
Yusuf Özmen Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #37 MisakiLqrd dedi: Setup'u basıyorum hiçbir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Dostum bende 8.1 kullanıyorum galiba bu Windows sürümünde bir sıkıntı var bende de olmuyor.
MisakiLqrd dedi: Setup'u basıyorum hiçbir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Dostum bende 8.1 kullanıyorum galiba bu Windows sürümünde bir sıkıntı var bende de olmuyor.
HaSaN6 Femtopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #38 mikrofondan çok dipses ve cızırtı geliyor mikrofonun sesini kısıncada sesim az gidiyor çözümü varmıdır
mikrofondan çok dipses ve cızırtı geliyor mikrofonun sesini kısıncada sesim az gidiyor çözümü varmıdır
destoyer696 Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #39 RGB'si değişiyor mu?
fred1c Centipat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #40 @Akif9748 kardeş bu sağa sola almışsın sebebi nedir ?