Çözüm Polosmart PGM05 Phoenix 7.1 kulaklık yazılımı ve ses sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bütçe
100TL BİM'de
En baştaki ayar zaten 7.1 için.

Yok.
Bu çünkü USB için.
Uyumluluk moduna girmeden deneyin. (yönetici olarak.)

Dostum ilk indirdiğimde hiç açılmıyordu, program uyumluluğunu Windows 7 yaptığımda da bu platform desteklenmiyor diyor yani uyumluluğu 8 yaparsam hiç açılmıyor 7 yaparsam da hata veriyor.
Dostum ilk indirdiğimde hiç açılmıyordu, program uyumluluğunu Windows 7 yaptığımda da bu platform desteklenmiyor diyor yani uyumluluğu 8 yaparsam hiç açılmıyor 7 yaparsam da hata veriyor.

Yok mu arkadaşlar başka çözüm kullanamıyorum kulaklığı yardım edin :(

İyi akşamlar. Ben de dün sabah aynı kulaklığı aldım. Benimkinde sağ sol karışıklığı yok fakat sesimi çok az alıyor mikrofon. Ağzımın içine kadar soksam bile ses almıyor. Mikrofon düzeyini arttırdığım zaman da çok yoğun ve gürültülü bir dip ses, uğultu geliyor. Discord gibi uygulamalardan gürültüyü kapatabiliyorum fakat sesi neredeyse hiç almıyor mikrofon. Bunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilecek biri var mı?

İyi akşamlar. Ben de dün sabah aynı kulaklığı aldım. Benimkinde sağ sol karışıklığı yok fakat sesimi çok az alıyor mikrofon. Ağzımın içine kadar soksam bile ses almıyor. Mikrofon düzeyini arttırdığım zaman da çok yoğun ve gürültülü bir dip ses, uğultu geliyor. Discord gibi uygulamalardan gürültüyü kapatabiliyorum fakat sesi neredeyse hiç almıyor mikrofon. Bunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilecek biri var mı?
Ses düzeyi fazla olsun, fakat agc kapalı kalsın.

Windows 8.1 kullanan biri olsa olacak, bende sadece Windows 10 ve Windows 7 var.
Bir de Vista da deneyin, sürücülerin içinde Vista vardı çünkü, hatırlıyorum.
Bir de WinRAR kuruluydu sizde değil mi hocam?

W7 uyumluluğu hariç hiçbir uyumlulukta çalışmıyor hocam Vista'da da buna benzer bir hata veriyor W7 uyumlulukta da dediğim gibi bir yükleyici açılıyor ama yine hata veriyor. WinRAR da kurulu dosyayı çıkarıp öyle açtım setupu ona rağmen hata veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı