Çözüm Polosmart PGM05 Phoenix 7.1 kulaklık yazılımı ve ses sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bütçe
100TL BİM'de
@Akif9748 kardeş bu sağa sola almışsın sebebi nedir ?
Sağ ses soldan geldiği için bu kulaklıkta.
RGB'si değişiyor mu?
Hayır, yani kendin değiştiremiyorsum, kendi kendine değiştiriyor.
mikrofondan çok dipses ve cızırtı geliyor mikrofonun sesini kısıncada sesim az gidiyor çözümü varmıdır
Yukarıda yazdım mikrofon için yapılacakları, benimki sapasağlam çalışıyor. Bunlar:
Multimedia özeliklerine basın.
1610606457986.png

AGC kapalı olsun, cızırtı genelde bundan olur, bu hassas olsun diye bir ayardır:
1610606572304.png

VE ECHO'YU kapatın:
1610606740175.png

Setup'a basıp kurun.

Nasıl kurulmuyor, bizi havada bırakmayın.

Kendiniz beceremeyince hak etmez zaten. Bu kısmı bizi ilgilendirmez.

Dostum verdiğin linkten yazılımı indirdim, setup dosyası açılmayınca burayı buldum, Windows 7 uyumluluğuna al demişsin aldım fakat bu platform desteklenmiyor diyor bunun bir çözümü yok mu kafayı yedim burada: S.

Dostum verdiğin linkten yazılımı indirdim, setup dosyası açılmayınca burayı buldum, Windows 7 uyumluluğuna al demişsin aldım fakat bu platform desteklenmiyor diyor bunun bir çözümü yok mu kafayı yedim burada: S.
WinRAR mı var, yoksa düz Windows'un mu?
RAR'dan çıkarıp yönetici olarak çalıştırın.
Siz de hocam, Windows 10'un RAR aracını kullanıyorsanız bir uyarı gelecek, o uyarıya tüm dosyaları çıkar diyeceksiniz.

Kulaklık takılı olmalı yazılım kurarken. Bir kurmayı deneyin.

Kardom kulaklık takılı, ilk indirdiğimde hiç açılmayan setup sen Win 7 uyumluluğu ile açtığımda bir yükleme ekranı geliyor sonra o yükleme ekranı gidip bu platform desteklenmiyor hatası verip kapanıyor setup.
Kulaklık takılı olmalı yazılım kurarken. Bir kurmayı deneyin.

Tersten ses gelme sorununu çözmem için başka bir program yok mudur bu açılacak gibi değil.

7.1 nasıl açılıyor reis
En baştaki ayar zaten 7.1 için.
Kardom kulaklık takılı, ilk indirdiğimde hiç açılmayan setup sen Win 7 uyumluluğu ile açtığımda bir yükleme ekranı geliyor sonra o yükleme ekranı gidip bu platform desteklenmiyor hatası verip kapanıyor setup.

Tersten ses gelme sorununu çözmem için başka bir program yok mudur bu açılacak gibi değil.
Yok.
Bu çünkü USB için.
Uyumluluk moduna girmeden deneyin. (yönetici olarak.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı