hem ps4 hemde pcde kullanacağım. Kablosuz olarak share + orta tuş kombinasyonuyla bağlanıyordu eski kolda. Bunda da öyledir umarım.PS4'te kullanacaksanız bu bütçede alabileceğiniz alternatif yok zaten dediğim gibi. Hayırlı olsun.
hem ps4 hemde pcde kullanacağım. Kablosuz olarak share + orta tuş kombinasyonuyla bağlanıyordu eski kolda. Bunda da öyledir umarım.PS4'te kullanacaksanız bu bütçede alabileceğiniz alternatif yok zaten dediğim gibi. Hayırlı olsun.
Evet öyle, bilgisayarda kullanırken Steam harici oyunlarda DS4Windows uygulamasını kullanmanızı öneririm.hem ps4 hemde pcde kullanacağım. Kablosuz olarak share + orta tuş kombinasyonuyla bağlanıyordu eski kolda. Bunda da öyledir umarım.
mam teşekkürler. Umarım bir sorun çıkmazda memnun kalırım. Şarj aletiniz orijinalmi peki?Evet öyle, bilgisayarda kullanırken Steam harici oyunlarda DS4Windows uygulamasını kullanmanızı öneririm.
Şarj aleti olarak kolun yanında çıkanı kullanıyordum hocam ben.ta
mam teşekkürler. Umarım bir sorun çıkmazda memnun kalırım. Şarj aletiniz orijinalmi peki?
Polosmartın yanında çıkmıyor sanırım. Ayrı olarak sipariş verdim ben.Şarj aleti olarak kolun yanında çıkanı kullanıyordum hocam ben.
Çıkıyor hocam, adaptör diyorsanız o çıkmıyor fakat kablo çıkıyor.Polosmartın yanında çıkmıyor sanırım. Ayrı olarak sipariş verdim ben.
Resimlerde kablo gözükmüyordu?Çıkıyor hocam, adaptör diyorsanız o çıkmıyor fakat kablo çıkıyor.
Aynı kolu aldım hocam BİM'den 270TLye, çıkıyor kablo.Resimlerde kablo gözükmüyordu?
bimden aldığınızla benim aldığım farklı olabilir. Satıcıya sordum eğer çıkıyor derse iptal edeceğim şarj kablosunu.Aynı kolu aldım hocam BİM'den 270TLye, çıkıyor kablo.
Hocam modelleri aynı ikiside PSG05, farklı olacağını düşünmüyorum. Fotoğraflı yorumlara bakarsanız görürsünüz zaten şarj aleti çıkmış birinde. Kutu tasarımı falan aynı zaten.bimden aldığınızla benim aldığım farklı olabilir. Satıcıya sordum eğer çıkıyor derse iptal edeceğim şarj kablosunu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.