Polosmart PS4 kolu, Mi Box S için alınır mı?

Prolugue

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Mi Box S 4K'da kullanmak için alınır mı? GeForce NOW'da kullanacağım. Elinde olan varsa deneyebilir mi? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Android telefonum ile Fortnite oynamıştım. Evde Mi Box S de var. GeForce NOW kurulu ama üyelik artık olmadığından kullanmıyorum.

Kısa cevap, Android'de çalışıyor.

Teşekkür ederim hocam. Yine de denemek amaçlı ücretsiz sürüm ile girip Witcher 3 gibi bir oyunda deneme yapabilirseniz makbule geçer boşa para bayılmak istemiyorum. Ücretsiz sürümde ilk girişte çok sıra bekletmiyor 10 dakika bekletiyor diye biliyorum. Yapmazsanız da canınız sağ olsun önemli değil.

Teşekkür ederim hocam. Yine de denemek amaçlı ücretsiz sürüm ile girip Witcher 3 gibi bir oyunda deneme yapabilirseniz makbule geçer boşa para bayılmak istemiyorum. Ücretsiz sürümde ilk girişte çok sıra bekletmiyor 10 dakika bekletiyor diye biliyorum. Yapmazsanız da canınız sağ olsun önemli değil.

Yarın yapmayı denerim zaman bulursam. Okuldan dönünce, 5'ten sonra olabilir.

Çok uzun sürüyor ücretsiz hesap ile. Salonda bulunduğu içinde cihaz o kadar zamanım olmuyor.

Gene de bu fikir verebilir:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Yarın yapmayı denerim zaman bulursam. Okuldan dönünce, 5'ten sonra olabilir.

Çok uzun sürüyor ücretsiz hesap ile. Salonda bulunduğu içinde cihaz o kadar zamanım olmuyor.

Gene de bu fikir verebilir:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sağ ol kardeşim teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı