Poly Bridge 1 ve 2 zamlandı

Hocam bildiğim kadarıyla öyle değil. Oyun indirimdeyken zam yapabiliyorlar fakat zam yaparlarsa belli bir süre indirime sokamıyorlar. Mesela bu yüzden büyük indirim dönemleri öncesi kimse zam yapmıyordu. Zam yapan oyunlar indirime giremedi.
Benim dediğim de o zaten hocam bakın:
Normalde zam yaparsa indirim yapamaz diye bir kural vardı fakat o kural da farklı firmalar tarafından çiğnendi...

Benim dediğim de o zaten hocam bakın:
Tamam işte hocam, oyun indirimdeyken zam yapabiliyorlar ancak oyun indirimde değilken zam yaparlarsa oyunu belli bir süre indirime sokamıyorlar.

Yani Poly Bridge zamlanırken kural çiğnenmemiş, oyunu önce indirime sokmuşlar. İndirimdeyken fiyat değiştirmişler. İndirimi hâlâ devam ediyor. Dediğim şey şu: X oyunumuz olsun, şu an zam yaptık diyelim. Yarın bu X oyununu indirime sokamıyoruz mesela.

Yanlış yorumlanmıştır milyon tane alt metin var sözleşmelerde. Ben burada millete Steam hesapları ve satın aldıkları oyunlar üzerinde gram haklarının olmadığını söylediğimde şaşıranlar bile olmuştu.
Steam'in geliştiriciler için bulunan Steamworks sayfasında "İndirim Uygulamakla İlgili Belirli Kurallar" başlığında şu yazı yer alıyor: "Herhangi bir para birimindeki bir fiyat artışından sonra 30 gün boyunca ürününüz için indirim sunamazsınız.". Eğer aynı sayfanın başka bir yerinde bu kuralı çiğnemeye izin veren bir yazı yer almıyorsa(Ki indirim türleri kısmında muhtemelen vardır bir şeyler) o zaman kural yanlış yorumlanmamış oluyor.

Steam'in geliştiriciler için bulunan Steamworks sayfasında "İndirim Uygulamakla İlgili Belirli Kurallar" başlığında şu yazı yer alıyor: "Herhangi bir para birimindeki bir fiyat artışından sonra 30 gün boyunca ürününüz için indirim sunamazsınız.". Eğer aynı sayfanın başka bir yerinde bu kuralı çiğnemeye izin veren bir yazı yer almıyorsa(Ki indirim türleri kısmında muhtemelen vardır bir şeyler) o zaman kural yanlış yorumlanmamış oluyor.
Kural var ama denetleyen yok. Çok çiğnendi bu kural.

Yani hocam zam yapmak suç değil mi?

Yani hocam zam yapmak suç değil mi?
Oyun yapıp satmadığım için henüz Steamworks'ün tamamını okumadım fakat baktığım yerlerde indirim esnasında zam yapılamaz diye bir kural yoktu.
Hocam o fotoyu nereden buldunuz çok güzelmiş ben koysam fotoma sorun olur mu?
Sorun olmaz. Spider-Man oyunlarını oynarken ekran görüntüsü almıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı