Pop!_OS Kullanılır mı?

Bahsettiğiniz yazılımların hepsini kurmam gerekecek büyük ihtimal bilgilendirme için teşekkürler.

Sürücü kurmaya gerek olmadığının gerçek olmadığını söyleyenler var, hangisi doğru anlamadım.

Zaten.

Pop_os! İçinde zaten dahili bir NVIDIA sürücüsü bulunuyor. Onun için kurmana gerek yoktur. Linux Mint kuracaksan kurman gerekebilir onda da yardım ederim. Proton kurmak çok basit bir iş bir de.

Aslında sürücü var.
Mesela benim bilgisayarda AMD-ucode XF86-video-ATI kurulu.

Hocam yani NVIDIA hariç ekran kartları için sürücüleri manuel mi kuruyoruz?

Bazı dağıtımlarda NVIDIA sürücüsünü kurmaya gerek yok, direkt kurulu olarak geliyor. Bazılarında ise kurmanız gerekebiliyor. Hem neden bu konuya bu kadar çok takıldınız ki?

Bazı dağıtımlarda NVIDIA sürücüsünü kurmaya gerek yok, direkt kurulu olarak geliyor. Bazılarında ise kurmanız gerekebiliyor. Hem neden bu konuya bu kadar çok takıldınız ki?
Hocam sürücülerle en uyumlu işletim sistemi Windows olduğundan doğal olarak farklı bir işletim sistemi kullanırken detayları bile gerekiyor. 😃

Hocam sürücülerle en uyumlu işletim sistemi Windows olduğundan doğal olarak farklı bir işletim sistemi kullanırken detayları bile gerekiyor. 😃

Bu arada bir oyunun proton ile çalışıp çalışmadığına bu siteden bakabilirsiniz.

Platinium: Kusursuz çalışıyor.
Gold: Çalışıyor ama nadiren küçük ayarlar yapmanız gerekebilir.
Silver: Şans eseri bazen çalışıyor bazen çalışmıyor.
Bronze: Kusurlu çalışıyor.
Borked: Çalışmıyor.

Bu arada bir oyunun proton ile çalışıp çalışmadığına bu siteden bakabilirsiniz.

Platinium: Kusursuz çalışıyor.
Gold: Çalışıyor ama nadiren küçük ayarlar yapmanız gerekebilir.
Silver: Şans eseri bazen çalışıyor bazen çalışmıyor.
Bronze: Kusurlu çalışıyor.
Borked: Çalışmıyor.
Hocam zamanla iyileştirilebilir şeyler değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı