RamoMafioso Decapat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #1 Normalde Ubuntu kullanıyorum Pop!_OS'a geçiş yapmak istedim ama resimde görünen hatayı veriyor. Dosya Ekleri IMG_20240202_094935_486.jpg 66,2 KB · Görüntüleme: 189
Çözüm Rona 2 Şubat 2024 RamoMafioso dedi: Normalde Ubuntu kullanıyorum Pop!_OS'a geçiş yapmak istedim ama resimde görünen hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Pop!_OS ISO'su Ventoy ile hazırlayınca düzgün çalışmıyor genelde. Belki Secure Boot ayarını değiştirmek işe yarayabilir.
RamoMafioso dedi: Normalde Ubuntu kullanıyorum Pop!_OS'a geçiş yapmak istedim ama resimde görünen hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Pop!_OS ISO'su Ventoy ile hazırlayınca düzgün çalışmıyor genelde. Belki Secure Boot ayarını değiştirmek işe yarayabilir.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.456 Makaleler 5 Çözümler 310 2 Şubat 2024 #2 RamoMafioso dedi: Normalde Ubuntu kullanıyorum Pop!_OS'a geçiş yapmak istedim ama resimde görünen hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Pop!_OS ISO'su Ventoy ile hazırlayınca düzgün çalışmıyor genelde. Belki Secure Boot ayarını değiştirmek işe yarayabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
RamoMafioso dedi: Normalde Ubuntu kullanıyorum Pop!_OS'a geçiş yapmak istedim ama resimde görünen hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Pop!_OS ISO'su Ventoy ile hazırlayınca düzgün çalışmıyor genelde. Belki Secure Boot ayarını değiştirmek işe yarayabilir.
KS KS RamoMafioso Decapat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #3 Rona dedi: Pop!_OS ISO'su Ventoy ile hazırlayınca düzgün çalışmıyor genelde. Belki Secure Boot ayarını değiştirmek işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Sorunun kaynağını buldum pop_os nivada sürücünün olanı indirdiğim için security boot devre dışı bırakmam lazım, kararsız kaldım. Security boot devre dışı bıraksam eksileri neler olur? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
Rona dedi: Pop!_OS ISO'su Ventoy ile hazırlayınca düzgün çalışmıyor genelde. Belki Secure Boot ayarını değiştirmek işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Sorunun kaynağını buldum pop_os nivada sürücünün olanı indirdiğim için security boot devre dışı bırakmam lazım, kararsız kaldım. Security boot devre dışı bıraksam eksileri neler olur?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.456 Makaleler 5 Çözümler 310 2 Şubat 2024 #4 RamoMafioso dedi: Sorunun kaynağını buldum pop_os nivada sürücünün olanı indirdiğim için Security boot devre dışı bırakmam lazım kararsız kaldım Security boot devre dışı bıraksam eksileri neler olur Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Secure Boot nedir? Secure Boot nedir? Windows 11'de Valorant açılmıyor diye Secure Boot'u açtım ama ne işe yaradığını bilmiyorum. www.technopat.net Bu konuda bahsediliyor. Windows kullanmıyorsan çok bir önemi olduğunu sanmam. Windows tarafında da kafana göre dosya indirmezsen sorun oluşacağını sanmıyorum. Artı 0 Eksi
RamoMafioso dedi: Sorunun kaynağını buldum pop_os nivada sürücünün olanı indirdiğim için Security boot devre dışı bırakmam lazım kararsız kaldım Security boot devre dışı bıraksam eksileri neler olur Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Secure Boot nedir? Secure Boot nedir? Windows 11'de Valorant açılmıyor diye Secure Boot'u açtım ama ne işe yaradığını bilmiyorum. www.technopat.net Bu konuda bahsediliyor. Windows kullanmıyorsan çok bir önemi olduğunu sanmam. Windows tarafında da kafana göre dosya indirmezsen sorun oluşacağını sanmıyorum.