Pop!_OS kurulumunda EFI bölümü lazım diyor

474374

Hectopat
Şimdi videodaki gibi Windows'tan yer verip Pop!_OS'te ext4 yapıyorum ama sil ve kur diyemiyorum. En az 512MB EFI bölümü gerekmekte diyor. Yardım eder misiniz?

Hocam kaç tane konu açtınız bunun için, disk bölmesi için fotoğrafları atmıştım anlaşılır bir şekilde.
Sol alt kısımdaki modify partitions kısmından 512MB'lık yer açıp FAT32 olarak seçmeniz lazım.

Hocam kaç tane konu açtınız bunun için, disk bölmesi için fotoğrafları atmıştım anlaşılır bir şekilde.
Sol alt kısımdaki modify partitions kısmından 512MB'lık yer açıp FAT32 olarak seçmeniz lazım.

Bu videodaki gibi değil mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hata vermez değil mi? Pop!_OS en fazla 4 bölüm destekliyor diye?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Denemeden göremezsiniz hocam. Korkmayın yapın gitsin.

Ekran görüntüsü 2021-12-16 18-43-06.png

Son düzenleme:

800 MB oluşturmanıza gerek yok. Hatta önce Windows üzerinden bir miktar alan bırakın, 50GB yeterli olur. Sonrasında pop üzerinden 512MB FAT32 bölümü oluşturun. 4 bölümden fazlasını da destekliyor bu arada.

800 MB oluşturmanıza gerek yok. Hatta önce Windows üzerinden bir miktar alan bırakın, 50GB yeterli olur. Sonrasında pop üzerinden 512MB FAT32 bölümü oluşturun. 4 bölümden fazlasını da destekliyor bu arada.

Tamam. Fakat ben 100GB D diski vardı Windows'ta ve 100GB ayrılmamış alan vardı. D diskinden almıştım, ona hata vermişti. Sonra D diskinin tamamını verince düzeldi.
Tamam. Fakat ben 100GB D diski vardı Windows'ta ve 100GB ayrılmamış alan vardı. D diskinden almıştım, ona hata vermişti. Sonra D diskinin tamamını verince düzeldi.
Ama fakat adminler yanlış anlamış. D diskinin tamamını veriyorum ve ext4 yapıyorum kuramıyorum. EFI bölümü açmam lazım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı