Kurulum yapmadan önce ne olur ne olmaz Windows üzerindeki önemli dosyalarınızı yedekleyin.
Kurulum yapmadan önce ne olur ne olmaz Windows üzerindeki önemli dosyalarınızı yedekleyin.
Evet, en son attığınız videodakini yapabilirsiniz.
Yani bu
Arkadaş umarım bir gün Pop!_OS kurabilir. Heyecanla bekliyoruz bakalım.![]()
Windows 10 temiz kurulum dışın da diskini nasıl GPT'ye çevirir bilmiyorum. Ama dediğiniz gibi yeni sistemlerde GPT uygun olur.Veya dosyaları yedekleyip GPT modunda kurulum, daha uygun olur.
Windows 10 temiz kurulum dışın da diskini nasıl GPT'ye çevirir bilmiyorum. Ama dediğiniz gibi yeni sistemlerde GPT uygun olur.
www.technopat.net
Windows 10 temiz kurulum dışın da diskini nasıl GPT'ye çevirir bilmiyorum. Ama dediğiniz gibi yeni sistemlerde GPT uygun olur.
Hocam bahsettiğim tek yöntem o zaten. Onun dışında bilmiyorum.Windows kurulum USB'sinden diskparted ile çevirilebiliyor. Fakat dosyalar da siliniyor. Kötü bir karar sonucu deneyimlemiştim![]()
Windows kurulum USB'sinden diskparted ile çevirilebiliyor. Fakat dosyalar da siliniyor. Kötü bir karar sonucu deneyimlemiştim![]()
Size kalmış hocam sorun çıkartmasın yeter. Pop!_OS'i umarım kurabilirsiniz. Canınız çekebilir bir ekran görüntüsü daha atayım.Neyse ben MBR kurulum yapacağım Pop!_OS'i. Windows 10'da MBR sorun olmaz.
Size kalmış hocam sorun çıkartmasın yeter. Pop!_OS'i umarım kurabilirsiniz. Canınız çekebilir bir ekran görüntüsü daha atayım.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.