Pop!_OS kurulumunda yaşayacağım sorunlar nelerdir?

474374

Hectopat
Şimdi ben Pop!_OS kuracağım Dual boot olarak. Ama yaşayacağım sorunlar nelerdir? Bu arada Windows MBR. Pop!_OS'te MBR olarak kurulacak. Ben deneme yanılma yöntemini sevmem. O yüzden bu konuyu açtım.

Ben kurduğumda hiçbir sorun gerçekleşmedi. Ayrıca düzgün kurarsanız bir şey olmaz.

Tamam ben bu video gibi kursam olur. Ama tek fark ben de EFI USB ve USB seçeneği var. Ben USB seçeneği seçeceğim çünkü Windows MBR ile kurulmuş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bilgisayarda önemli verileriniz yoksa Windows'a bir format atın. Kurulum ekranında CMD açıp diskleri GPT yapın. Daha sağlıklı olur sizin açınızdan. MBR disklerde en fazla 4'e kadar bölüm oluşturulabiliyor. GPT diskte benim bildiğim bu sayı 125'e kadar çıkıyor.

Hocam bilgisayarda önemli verileriniz yoksa Windows'a bir format atın. Kurulum ekranında CMD açıp diskleri GPT yapın. Daha sağlıklı olur sizin açınızdan. MBR disklerde en fazla 4'e kadar bölüm oluşturulabiliyor. GPT diskte benim bildiğim bu sayı 125'e kadar çıkıyor.
Fakat. Ben D diskinin tamamını Linux'a vereceğim. Sorun olur mu?

GPT olarak kursanız yine de daha iyi olur. MBR sadece 4 Partition oluşturulabiliyor.

Evet biliyorum ancak. D diskinin tamamını Linux'a vereceğim yani toplam 4 oluyor zaten.
Kaç tane diskiniz var? Windows'ta disk yönetimi kısmının ekran görüntüsünü atar mısınız?

1 tane HDD var. Ve şu an 4 tane bölüm var. Ben D diskinin %100'ünü Linux'a vereceğim sorun olmaz bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı