Çözüldü Pop!_OS Rufus ile yazdırılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

926914

Picopat
Merhaba arkadaşlar! Pop!_OS ISO'sunu yükledim ancak, Rufus ile USB'ye yazdırdığıma çalıştığımda şöyle birşey çıkıyor(Ve yazdırdığım zamanda USB RAW formatına dönüp, BIOS'da okunamaz oluyor. USB için format şart oluyor.):

Ayrıca, benim BIOS UEFI Modunda, ve 3621 Sürümününde.(Yani daha yeni güncelledim.) Bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı? Ayrıca şu işletim sistemlerindede aynı sorun oluyor:

SteamOS ve Nobara

Ayrıca, tek olarak Ubuntu'da bu yazı çıkmıyor. Yani kısaca Ubuntu'yu Rufus ile USB'ye yazdırırken aynı aksaklıklar yaşanmıyor.(Ayrıca, BalenaEtcher uygulaması ilede dedenmiştir ancak yinede aynı sorun oluyor, yani dd modunda yazdırınca, UEFI BIOS görmüyor hemde Windows bu USB'yi görmüyor.)

Çözüm
NVIDIA olmayan ISO ile deneyin, internete bağlayıp sistemi kurunca sürücüyü kuruyor. Az önce baktım da NVIDIA ISO dosyası 3GB'tan büyük ancak sizin ISO dosyanız 2, 7GB. Yani eksik inmiş dediğim gibi.

Ayrıca Pop_os!, Ubuntu gibi Secure Boot'u desteklemiyor. Açıksa kapatın.

Böyle yaptım doğru olarak mı yapmışım? Ayrıca, dağıtım olanı mı seçicem? Yoksa diskkalıbı olanı mı? Yardımcı olur musunuz lütfen.

Son düzenleme:
BalenaEtcher kullanabilirsin DD Modda yazar.

Eki Görüntüle 2514768

Böyle yaptım doğru olarak mı yapmışım? Ayrıca, dağıtım olanı mı seçicem? Yoksa diskkalıbı olanı mı? Yardımcı olur musunuz lütfen.
DD olarak olmuyor maalesef gösterdiğim görsel doğru mu o konuda yardımcı olmanızı istiyorum.
Hocam UNetinbootin gibi birsey hic kullanmadim ama yaptiginiz ayarlar dogru duruyor.
Disk Kalıbı yuklemek istiyorsanız Disk kalıbını seçtirecektir zaten ki yapmışsınız.
ISO Yazan Kısıma tıkladığınızda başka ne seçenekler çıkıyor?

Sıkıntı cikarsa Ventoy kullanirsin.

@926914 yaptığın doğru, tamam deyip yazdır. Eğer sorun çıkarsa dağıtım seçeneğini seçip Debian yazan yere bas ve pop_os!'i seç. Kendi ISO indirip yazdıracak.

@926914 yaptığın doğru, tamam deyip yazdır. Eğer sorun çıkarsa dağıtım seçeneğini seçip Debian yazan yere bas ve pop_os!'i seç. Kendi ISO indirip yazdıracak.
Tamamdır, şuan işleme başladı bende bekliyorum. Yinede teşekkürler cevaplarınız için.

Şuan bu durumda, doğru mu? Yani çıkarılan 640 / 587 dosya.
Ayrıca usb'nin hızı 5mb/s.

Dosya Ekleri

• 1750177638209.png
    20,5 KB · Görüntüleme: 18
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…