Pop up içerikli sitelerin verileri tek tek temizlenmeli mi?

tanerizm

Hectopat
Makaleler
1
Yer
4 Ekim 2003 Bostancı Duman Konseri
Google ayarlarında dolaşırken site ayarları kısmında "izinleri ve sitelerde depolanan verileri göster" kısmında bir sürü pop up site olduğunu gördüm. Sayılamayacak kadar çok. Aşağı in in bitmiyor. Bunların hepsinin verilerini temizlemek çok zor olur. Tüm verileri temizle seçeneğini de seçmek istemiyorum çünkü o zaman gerekli olan birçok sitenin de verisi gidecek. kimisinde şifresini bilmediğim hesaplar açık. Bunları tek tek temizlemeli miyim? Öyleyse şimdi başlayayım 1 haftaya anca biter çünkü.

Benim de merak ettigim bir problemdi bu. Umursamayarak cozmeye karar vermistim : )

Benim de ayni sekilde bircok hesabimin oturumu acik, hepsini silince onlar da gideceginden hicbirine dokunmuyorum.

Sonrasinda pratik bir cozum kesfetmistim, artik olasi gereksiz veya zararli bir siteyi gizli sekmede aciyorum, sekme kapandiginda da veriler silinmis oluyor. Tavsiye ederim bu yolu.

Benim de merak ettigim bir problemdi bu. Umursamayarak cozmeye karar vermistim : )

Benim de ayni sekilde bircok hesabimin oturumu acik, hepsini silince onlar da gideceginden hicbirine dokunmuyorum.

Sonrasinda pratik bir cozum kesfetmistim, artik olasi gereksiz veya zararli bir siteyi gizli sekmede aciyorum, sekme kapandiginda da veriler silinmis oluyor. Tavsiye ederim bu yolu.
Hocam bazen öyle yapıyorum ama yine de çerezleri açmamı isteyebiliyor Google. O yüzden yine o listeye ekleniyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı