18 nugget, büyük patates, 3 tane burger...Aç ise hepsini yer bence![]()
18 nugget, büyük patates, 3 tane burger...Aç ise hepsini yer bence![]()
Hocam 3 burger 18 nugget 1 litre kola büyük patates. Yazarken yoruldum yerken bayginlik geçirebilir. Yerse helal olsun ama gerçekten. İnsan nasıl olsa ve yaşı 14 sanırım. Mümkün değil.Aç ise hepsini yer bence![]()
Yiyemez zaten açlık böyle bir şey. Açken onu yerim bunu yerim diyorsun sonra ilk burgerde tıkanıcak.Hocam 3 burger 18 nugget 1 litre kola büyük patates. Yazarken yoruldum yerken bayginlik geçirebilir. Yerse helal olsun ama gerçekten.
Öyle oluyor harbi. Özellikle ramazanda akşam bütün sofranın hayalini kuruyorsun tek çorbaya tıkanıyorsun. 1 burger 2 bardak kola tıkar bu arkadaşı. Hadi 2 de nugget atsın yanina.Yiyemez zaten açlık böyle bir şey. Açken onu yerim bunu yerim diyorsun sonra ilk burgerde tıkanıcak.
Yemesi imkansız da fiyatı iyiymiş baya. 350TL uygun.Öyle oluyor harbi. Özellikle ramazanda akşam bütün sofranın hayalini kuruyorsun tek çorbaya tıkanıyorsun. 1 burger 2 bardak kola tıkar bu arkadaşı. Hadi 2 de nugget atsın yanina.
Popeyes’ta denk geliyorum bazen böyle. Çok geç geliyor ama fiyatına göre çok doyurucu menü. Tam 1.5 saat sürmüştü ben Popeyes’tan söylediğimde.Yemesi imkansız da fiyatı iyiymiş baya. 350TL uygun.
18 nugget, büyük patates, 3 tane burger...
Popeyes kampanyası ile mi 350, kod ile mi?
Kolayı sona bırakarak buna benzer bir menüyü tek oturuşta yemiştim hocam. Neden olmasın.Hocam 3 burger 18 nugget 1 litre kola büyük patates. Yazarken yoruldum yerken bayginlik geçirebilir. Yerse helal olsun ama gerçekten. İnsan nasıl olsa ve yaşı 14 sanırım. Mümkün değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.