Popeyes'da çalışılır mı?

Form doldurdum, adam bana kağıt verdi. Orada yazanları e devletten çıkaracakmışım. Bir de halk eğitim merkezinden hijyen belgesi almam lazımmış. Üstüne basa basa adam üniversteye gidecek misin tarzında söyledi ama ben gitmeyeceğimi söyledim.
Zaten gitmeyeceğim ama kendi mezun olduğum alanda gene işlere başvuracağım. Yani bu işi geçici olarak yapacağım.
Vardiya saatlerini kendimiz seçebiliyor muyuz?
Çünkü mümkün olduğunca sabah erken gidip erken çıkmak istiyorum.

Form doldurdum, adam bana kağıt verdi. Orada yazanları e devletten çıkaracakmışım. Bir de halk eğitim merkezinden hijyen belgesi almam lazımmış. Üstüne basa basa adam üniversteye gidecek misin tarzında söyledi ama ben gitmeyeceğimi söyledim.
Zaten gitmeyeceğim ama kendi mezun olduğum alanda gene işlere başvuracağım. Yani bu işi geçici olarak yapacağım.
Vardiya saatlerini kendimiz seçebiliyor muyuz?
Çünkü mümkün olduğunca sabah erken gidip erken çıkmak istiyorum.
Kendin seçemiyorsun mağaza müdürü ayarlıyor. Sabah olmasını yeğlerim dersen imkan dahilinde seni sabahları yazmaya çalışacaktır. Hayırlı olsun.

İşe başladıysanız bilgi verebilir misiniz?

Tam demin çıktım hocam işten.
7.30 saat ve 30 dakika mola var.
Onun dışında full ayaktasınız.
Yoğun bir mağazadayım ben.
Bence zor bir iş bir de sürekli elinizi çabuk tutmak zorundasınız 2 hamburger sipariş veriliyor onları hazırlarken her 30 saniyede bir 3 4 tane daha sipariş veriliyor.
Zor bir iş haftada 6 gün ve 1 gün izin var ve asgari ücret.
Açlıktan ölmediyseniz bence son çareniz olsun.
Bence çok kalabalık olmayan fastfoodçulara bakın.

Ha bir de eklemeyi unutmuşum içerisi cehennem gibi sıcak bütün gün ter içindesiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı