Popeyes'da çalışılır mı?

Onay 3 günde falan geldi maaşlar ayın 4'ünde yatıyormuş ben 1'inde falan verdim maaşa denk gelsin diye 4'ünde başlattılar sanırım 10 tane falan da belge verdim.

Arkadaşlar şu an imza falan atacağım temelli gireceğim dedim 1-2 ay çalışıp istifa edeceğim sözleşme var mı veya istifa etmek istesem dava tarzı başımı ağrıtacak bir şey olur mu?

Arkadaşlar şu an imza falan atacağım temelli gireceğim dedim 1-2 ay çalışıp istifa edeceğim sözleşme var mı veya istifa etmek istesem dava tarzı başımı ağrıtacak bir şey olur mu?

Sanmıyorum çok sürkilasyonlu bir sektör fastfood sektörü şu ana kadar 100bin kişiye dava açmışlardı öyle bir şey olsa.

Dava olayı yok. Sadece bir sonraki TAB Gıda işletmesinde işe başlarken, önceki çalışıp çıktığın işyerindeki patrondan izin almaları gerekiyor.

Hocam belgelerin hepsi e-devlette var mı acaba? İş giriş belgelerinin.

Hani sağlık raporu istiyorlar, vesikalık istiyorlar. Çok uğraştırıyor bunlar. Direkt belgelerin hepsini getirince işe başlıyor musunuz yoksa onların çağırmasını mı bekliyorsunuz?

Son düzenleme:
Evet hepsi e devlette var sağlık belgesi ve bankadan aldığın kağıt harici

Aynı şekilde düşünüyorum kurumsal falan diye inanmayın inşaatta çalışmak daha az yorucudur.

Evet hepsi e devlette var sağlık belgesi ve bankadan aldığın kağıt harici
Aynı şekilde düşünüyorum kurumsal falan diye inanmayın inşaatta çalışmak daha az yorucudur.
Hocam sorum olacak hızlı cevap verirseniz çok sevinirim.
Yarın iş görüşmesine gideceğim ama evraklarda sağlık raporu istiyorlar. Bu sağlık raporunu nereden alacağız? İnternette akciğer karaciğere kadar bakıldığı söyleniyor. O kadar detaylı mı?
Ben 2 ay girip çıkacağım iş için bu kadar evrak ile uğraşmak ta istemiyorum açıkçası.

Hayır sağlık ocağından 5 dakikada aldım ben kontrol bile etmediler ama bilgin olsun işten ayrılmadan 2 hafta önce bildirmen gerekiyor ve o iki haftayı gitmek zorunda oluyorsun ben çıkacağım zaman bildirdim gitmeyeceğim neler yaşayacağımı aktarırım buraya

Sağlık ocagı veriyor renk testi falan yapıyor o kadar.

Hocam tüm evrakları hazırlamak uzun sürdü mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…