Popeyes'da çalışılır mı?

Hocam girmedim işe. Uzak yerdi 2 otobüs babam uzak yerde çalışma dedi izin vermediği için gitmedim. Ayrıyeten hala sormaya devam ediyorum. Dün bir popeyese sordum. Eğer 2 ay çalışıp çıkacaksan dava açarız siciline işler dedi. Tabii ki gözümü korkutmak için dediğini biliyorum ama daha iş görüşmesinde bile böyle konuşan biriyle çalışmam.

Cidden dava açabilirler mi?

Öyle söyleniyor internette vs. emin değilim. Detaylıca öğrenmek gerek.
Ama bence uğraşmazlar. Böyle yerlere her ay birileri geliyor birileri çıkıyor. En uzun süre çalışan adam Max 2 3 yıllıktır.

Öyle söyleniyor internette vs. emin değilim. Detaylıca öğrenmek gerek.
Ama bence uğraşmazlar. Böyle yerlere her ay birileri geliyor birileri çıkıyor. En uzun süre çalışan adam Max 2 3 yıllıktır.

Açamazlar tabii ki ne davası.

Kanka bir kaç gündür çalışıyorum eğer mümkünse sigortasız bir işe girin yazın için giriyorsanız istifa ederken bir mesaj atıp daha gitmezsiniz resmi birşey olmadığı için fakat popeyes gibi yerlerde resmi olduğu için sıkıntı olabilir çıkmak Eğer çok acil paraya ihtiyacınız yoksa asla önermem haftayı tamamlayıp istifa edeceğim bende.

Kanka bir kaç gündür çalışıyorum eğer mümkünse sigortasız bir işe girin yazın için giriyorsanız istifa ederken bir mesaj atıp daha gitmezsiniz resmi birşey olmadığı için fakat popeyes gibi yerlerde resmi olduğu için sıkıntı olabilir çıkmak Eğer çok acil paraya ihtiyacınız yoksa asla önermem haftayı tamamlayıp istifa edeceğim bende.
Hocam istifa için birşeyler yazıyorsunuz kağıda çıkıyorsunuz. Çıkması çok zor değil.

Açamazlar tabii ki ne davası.
Hocam konuyu öğrendim. Dava açmıyorlar. Sadece 2 3 ay çalışıp çıkarsan, başka bir zaman TAB gıdada çalışacağın zaman önceki çalıştığın müdürden izin almaları gerekiyor. Sadece bir sonraki TAB Gıda işine girerken sıkıntı o kadar.

Siz şuan çalışıyor musunuz?

Hocam istifa için bir şeyler yazıyorsunuz kağıda çıkıyorsunuz. Çıkması çok zor değil.

Hocam konuyu öğrendim. Dava açmıyorlar. Sadece 2 3 ay çalışıp çıkarsan, başka bir zaman Tab gıdada çalışacağın zaman önceki çalıştığın müdürden izin almaları gerekiyor. Sadece bir sonraki Tab gıda işine girerken sıkıntı o kadar.

Siz şu an çalışıyor musunuz?

Hocam Allah'ın izniyle üniversiteye gideceğiz inşallah bir dahakine 18 oluyorum Tab gıdayla işim olmaz zaten.

Evet çalışıyorum.

Hocam 10 gün oldu hâlâ başlamadım işe, perşembe günü sorduğumda 3 4 güne onayın gelir dediler sizde de böyle uzadı mı?

Hocam Allah'ın izniyle üniversiteye gideceğiz inşallah bir dahakine 18 oluyorum Tab gıdayla işim olmaz zaten.

Hocam 10 gün oldu hâlâ başlamadım işe, perşembe günü sorduğumda 3 4 güne onayın gelir dediler sizde de böyle uzadı mı?
Hocam seneye bende 18 olacağım. Artık alkollü restoranlarda çalışırım. Çok iyi para veriyolar.

Ayrıca bende form imzaladım 2 güne onay gelir dediler 2 gün oldu benim de.

Evet çalışıyorum
Hocam kaç belge götürdünüz işe girerken?

Ayrıca onay kaç güne geldi size?

Ayrıca bende form imzaladım 2 güne onay gelir dediler 2 gün oldu benim de.

Hocam kaç belge götürdünüz işe girerken?

Ayrıca onay kaç güne geldi size?
onay 3 günde falan geldi maaşlar ayın 4'ünde yatıyormuş ben 1 inde falan verdim maaşa denk gelsin diye 4'ünde başlattılar sanırım 10 tane falanda belge verdim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı