Popeyes'da çalışılır mı?

Hocam Allah'ın izniyle üniversiteye gideceğiz inşallah bir dahakine 18 oluyorum Tab gıdayla işim olmaz zaten.

Hocam 10 gün oldu hâlâ başlamadım işe, perşembe günü sorduğumda 3 4 güne onayın gelir dediler sizde de böyle uzadı mı?

Hocam seneye bende 18 olacağım. Artık alkollü restoranlarda çalışırım. Çok iyi para veriyorlar.

Ayrıca bende form imzaladım 2 güne onay gelir dediler 2 gün oldu benim de.

Hocam kaç belge götürdünüz işe girerken?

Ayrıca onay kaç güne geldi size?

Onay 3 günde falan geldi maaşlar ayın 4'ünde yatıyormuş ben 1'inde falan verdim maaşa denk gelsin diye 4'ünde başlattılar sanırım 10 tane falan da belge verdim.

Arkadaşlar şu an imza falan atacağım temelli gireceğim dedim 1-2 ay çalışıp istifa edeceğim sözleşme var mı veya istifa etmek istesem dava tarzı başımı ağrıtacak bir şey olur mu?

Arkadaşlar şu an imza falan atacağım temelli gireceğim dedim 1-2 ay çalışıp istifa edeceğim sözleşme var mı veya istifa etmek istesem dava tarzı başımı ağrıtacak bir şey olur mu?

Sanmıyorum çok sürkilasyonlu bir sektör fastfood sektörü şu ana kadar 100bin kişiye dava açmışlardı öyle bir şey olsa.

Dava olayı yok. Sadece bir sonraki TAB Gıda işletmesinde işe başlarken, önceki çalışıp çıktığın işyerindeki patrondan izin almaları gerekiyor.

Kanka bir kaç gündür çalışıyorum eğer mümkünse sigortasız bir işe girin yazın için giriyorsanız istifa ederken bir mesaj atıp daha gitmezsiniz resmi birşey olmadığı için fakat popeyes gibi yerlerde resmi olduğu için sıkıntı olabilir çıkmak Eğer çok acil paraya ihtiyacınız yoksa asla önermem haftayı tamamlayıp istifa edeceğim bende.
Hocam belgelerin hepsi e-devlette var mı acaba? İş giriş belgelerinin.

Hani sağlık raporu istiyorlar, vesikalık istiyorlar. Çok uğraştırıyor bunlar. Direkt belgelerin hepsini getirince işe başlıyor musunuz yoksa onların çağırmasını mı bekliyorsunuz?

Son düzenleme:
Kanka birkaç gündür çalışıyorum eğer mümkünse sigortasız bir işe girin yazın için giriyorsanız istifa ederken bir mesaj atıp daha gitmezsiniz resmi bir şey olmadığı için fakat popeyes gibi yerlerde resmi olduğu için sıkıntı olabilir çıkmak eğer çok acil paraya ihtiyacınız yoksa asla önermem haftayı tamamlayıp istifa edeceğim bende.

Aynı şekilde düşünüyorum kurumsal falan diye inanmayın inşaatta çalışmak daha az yorucudur.

Evet hepsi e devlette var sağlık belgesi ve bankadan aldığın kağıt harici
Aynı şekilde düşünüyorum kurumsal falan diye inanmayın inşaatta çalışmak daha az yorucudur.
Hocam sorum olacak hızlı cevap verirseniz çok sevinirim.
Yarın iş görüşmesine gideceğim ama evraklarda sağlık raporu istiyorlar. Bu sağlık raporunu nereden alacağız? İnternette akciğer karaciğere kadar bakıldığı söyleniyor. O kadar detaylı mı?
Ben 2 ay girip çıkacağım iş için bu kadar evrak ile uğraşmak ta istemiyorum açıkçası.

Yarın iş görüşmesine gideceğim ama evraklarda sağlık raporu istiyorlar. Bu sağlık raporunu nereden alacağız? İnternette akciğer karaciğere kadar bakıldığı söyleniyor. O kadar detaylı mı?
Ben 2 ay girip çıkacağım iş için bu kadar evrak ile uğraşmak ta istemiyorum açıkçası.
Hayır sağlık ocağından 5 dakikada aldım ben kontrol bile etmediler ama bilgin olsun işten ayrılmadan 2 hafta önce bildirmen gerekiyor ve o iki haftayı gitmek zorunda oluyorsun ben çıkacağım zaman bildirdim gitmeyeceğim neler yaşayacağımı aktarırım buraya

Sağlık ocagı veriyor renk testi falan yapıyor o kadar.

Hayır sağlık ocağından 5 dakikada aldım ben kontrol bile etmediler ama bilgin olsun işten ayrılmadan 2 hafta önce bildirmen gerekiyor ve o iki haftayı gitmek zorunda oluyorsun ben çıkacağım zaman bildirdim gitmeyeceğim neler yaşayacağımı aktarırım buraya
Hocam tüm evrakları hazırlamak uzun sürdü mü?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı