Popüler şeylerden nefret ediyorum

bursali

Hectopat
Katılım
30 Kasım 2019
Mesajlar
2.085
Çözümler
13
Yer
Bursa
Popüler olan her şeyden nefret ediyorum.
Marvel'dan nefret ediyorum, RDR2'den (bitirdim) nefret ediyorum, ünlü YouTube kanallarından nefret ediyorum, Valorant'tan ve LoL'den nefret ediyorum, Starbucks'tan nefret ediyorum, nargileden nefret ediyorum, Reddit'ten nefret ediyorum, Discord'tan nedret ediyorum, Türkçe Rap'ten nefret ediyorum, Apple ürünlerinden nefret ediyorum, Supra'dan nefret ediyorum, Beypazarı sodasından nefret ediyorum, motosiklet Reels videolarından nefret ediyorum, bitter çikolatadan nefret ediyorum.

Daha aklıma gelmeyen, sayamayacağım kadar çok popüler şeylerin hepsinden nefret ediyorum. Ne zaman RDR2 dünyanın en iyi oyunuymuş gibi davranan bir Türk vatandaşı görsem sinirimden gidip en underrated oyunları oynuyorum. Telefonda Reels gezerken karşısında supra çıkan arkadaşım azını yaya yaya "SUPRAAAA" yapınca suratına bir tane çakasım geliyor. Arkadaşlar ne zaman Starbucks'a gidelim deseler ben gelmem siz gidin diyorum. Instagram postunun yorum kısmına indiğim zaman alakalı alakasız her postun altına "meme" yaptığını zannederek aynı yorumu atan insanları görünce bütün hayat enerjim kaçıyor. Bu saydığım şeyleri uygulayan herkesin gerçek hayat NPC'leri olduğunu düşünüyorum. İnsanlar keşke daha orijinal olsa.
 
Son düzenleme:
Birilerinin ilgisini çekmek için uğraşan insan topluluğuna ayak uyduramıyorsunuz ve şu düşünce aklınızdan çok kez geçmiştir eminim "bir şey sırf popüler diye diğerlerinden üstün değildir ama sonuç itibarıyla iyi yaptığı bir şeyler vardır" kusura bakmayın biraz saçmalamış olabilirim ama bende böyle düşünüyorum çoğu zaman.
 
Popüler olan her şeyden nefret ediyorum.
Marvel'dan nefret ediyorum, RDR2'den (bitirdim) nefret ediyorum, ünlü YouTube kanallarından nefret ediyorum, Valorant'tan ve LoL'den nefret ediyorum, Starbucks'tan nefret ediyorum, nargileden nefret ediyorum, Reddit'ten nefret ediyorum, Discord'tan nedret ediyorum, Türkçe Rap'ten nefret ediyorum, Apple ürünlerinden nefret ediyorum, Supra'dan nefret ediyorum, beypazarı sodasından nefret ediyorum, motosiklet Reels videolarından nefret ediyorum, bitter çikolatadan nefret ediyorum.

Daha aklıma gelmeyen, sayamayacağım kadar çok popüler şeylerin hepsinden nefret ediyorum. Ne zaman RDR2 dünyanın en iyi oyunuymuş gibi davranan bir Türk vatandaşı görsem sinirimden gidip en underrated oyunları oynuyorum. Telefonda Reels gezerken karşısında supra çıkan arkadaşım ağzını yaya yaya "supraaaa" yapınca suratına bir tane çakasım geliyor. Arkadaşlar ne zaman Starbucks'a gidelim deseler ben gelmem siz gidin diyorum. Instagram postunun yorum kısmına indiğim zaman alakalı alakasız her postun altına "meme" yaptığını zannederek aynı yorumu atan insanları görünce bütün hayat enerjim kaçıyor. Bu saydığım şeyleri uygulayan herkesin gerçek hayat NPC'leri olduğunu düşünüyorum. İnsanlar keşke daha orijinal olsa.

Dostum yurdum insanı çok cıvıdı bu ara. Supra diye bağırınca kendini havalı zanneden dahi var. Türkçe rap için de öyle. Artık beğendiğim parçaları çoluk çocuk dinliyor diye dinleyemiyorum ve eskisi kadar hoş gelmiyor. Ne bileyim sokakta açıyorlar o müziği soğutuyorlar o insanı. Ancak RDR2 konusuna katılmıyorum. İnsanlar fikirlerini belirtiyor ve oyunun güzel olduğunu söylüyor ve bu gayet normal.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hiç popüler olan şeylerin popüler olmalarının sebebinin kaliteli olmaları ve bu yüzden a'dan z'ye insanların ilgisini çektiğini düşündünüz mü acaba ? Rdr2'ye popüler kültür demişsiniz mesela Battlefield serisi de popüler bir seridir fakat neden BF2042 oyunu bir popüler kültür oyununa dönüşmedi? Tam aksine nede BF1 bir popüler kültür oyununa dönüştü? Popüler kültür öğeleri kalite ve başarılarından ötürü ilgi çeker ve bu da onunla bile ilgilenmeyen kitleleri etrafında toplar fakat bu ürünün kötü olduğu veya bu ilgiyi hak etmediği anlamına gelmez.
 

Geri
Yukarı