Porçay 4 yıl 2 ay hapis cezası almış

@403329
Ben sana hic sikayet ettin mi diye soruyorum, cevap alamiyorum. Dediginiz tarz hic film ile karsilamadim, Turk sinemasini cokta sevmem. Tekrar dedigim gibi dediginiz tur tore filmlerinin olmasi bu sucu yok kilmiyor. Ayrica ben umrumda degil, demedim. Ilgilendirmiyor dedim. Cunku dediginiz tur hic bir film ile karsilasmadim.
Karşılaşmamanız normal çünkü artık daha epikleri var. Töre değilde karısına onun sahibi olduğunu göstermek için tecavüz eden adam var mesela onu verebiliriz. Veya kocasının cenazesinde başka birine evlenme teklifi eden kadında mevcut onu da verebiliriz.

Veya kadına şiddete farkındalık yaratmak için kadına şiddeti canlı canlı gösteren dizilerimizde mevcut. Hiçbirini beğenmediyseniz hala daha kafa kesmeli dizilerimiz mevcut. O da mı uymadı? O zaman size şehri sanki mafyalar yönetiyormuş gibi gösterip silahı, öldürmeyi, töğğğğreyi, kadın ticaretini normal sayan ama bir tek uyuşturucuya karşı çıkan bir ağanın olduğu mafya dizisi de önerebiliriz.

Hatta öyle bir dizidir ki 2 3 yaşında bebelerin koluna dizinin dövmesini yapıp orada burada atar yapmalarını ''seni keserim heğğğğĞĞĞ'' diye ortalarda gezmelerini sağlamıştır. Ama bu mevzu bile RTÜK'ten gelen olum yapmayın 1 hafta yayınlama cezası veririm he uyarısı iken porçaya 4 yıl hapis cezası NİYE. Şuan bunu tartışıyoruz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı