PORGE Espor Edition mouse pad sahte mi?

İki marka birbirine benzer ürünler üretiyor. Ayrıca araştırdığım kadarıyla ikisi de replika ürünlermiş. Açıksası ikisi arasında pek bir fark yokmuş. Ancak okuduğum kadarıyla bu tarz hybrid padlerde bir süre sonra eşit kaymama sorunu olabiliyormuş.

İki marka birbirine benzer ürünler üretiyor. Ayrıca araştırdığım kadarıyla ikisi de replika ürünlermiş. Açıksası ikisi arasında pek bir fark yokmuş. Ancak okuduğum kadarıyla bu tarz hybrid padlerde bir süre sonra eşit kaymama sorunu olabiliyormuş.
Bu orjinal diğeri sahte mi yani?

Bu orijinal diğeri sahte mi yani?

Yok hocam siz beni yanlış anladınız. Ben direkt olarak "longteng huoyun" serisi replika olarak üretiliyor diyorum. Ayrıca söylediğim gibi bazı sorunları varmış bu serinin. Hem porge için hem de Klasse için.

Yok hocam siz beni yanlış anladınız. Ben direkt olarak "longteng huoyun" serisi replika olarak üretiliyor diyorum. Ayrıca söylediğim gibi bazı sorunları varmış bu serinin. Hem porge için hem de Klasse için.
Bana klasse önerilmişti. Yanlış hatırlamıyorsam siz önermiştiniz. Şimdi bu aldığım klasse değil mi peki?

PORGE Espor Edition Mouse Pad 480x400x4mm Gaming Oyuncu Mousepad - Fiyatı, Yorumları Bunun siparişini verdim, uzun süre bekledikten sonra 1-2 gün içinde ulaştıracaklar. Bugün bir arkadaş mouse Pad'in sahte olduğunu söyledi. "Klassgearın çakmasını yapmışlar. Mümkün ise iade edin bence."
Doğru mudur bu? @soulsteal59 sizi de etiketleyeyim.

Klasse de replika ürün zaten, mevcut olan bir ürünün benzerini daha ucuza yapıyorlar porge de bunların bir alt kalite replikası anladığım kadarıyla. Bu videoda var orijinali.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Klasse de replika ürün zaten, mevcut olan bir ürünün benzerini daha ucuza yapıyorlar porge de bunların bir alt kalite replikası anladığım kadarıyla. Bu videoda var orijinali.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buna bakmıştım. Fakat neden replika? o kadar para veriyoruz ne anlama geliyor bu şimdi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı