Klasssgear mouse pad kullanıyorum güzel hiçbir sorunu yok fakat aldigim mouse pad sisteme pek yakışmıyor bence. Porgenin mousepadleri de ayni kalitedeymis diye duydum. Alınır mı? Alinirsa da sizce hangi model daha cok yakisir?
Eki Görüntüle 2455807
www.klassegear.com
Klasssgear mouse pad kullanıyorum güzel hiçbir sorunu yok fakat aldigim mouse pad sisteme pek yakışmıyor bence. Porgenin mousepadleri de ayni kalitedeymis diye duydum. Alınır mı? Alinirsa da sizce hangi model daha cok yakisir?
Eki Görüntüle 2455807
Hocam çok benzerler Klasse biraz daha kaliteli ama porge de üzmez desen olarak hangi markada hoşunuza giden varsa ona göre alabilirsiniz.
![]()
Klasse Pro Gaming Mousepad
Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin!www.klassegear.com
Desen olarak aynilar porge ile klasse zaten. Sisteminizin aydinlik bir gorselini atarmisiniz?Klasse de pek yakiscagini dusundugum desen yok. O yüzden emin degilim ne alsam. Porgedede pek bir şey yok emin degilim ne guzel durur diye.
Desen olarak aynilar porge ile Klasse zaten. Sisteminizin aydinlik bir gorselini atar misiniz?
Eve gectiginizde atabilir misiniz? Daha net bir oneri yapalim.Hocam porgede daha cok seçenek var. Aydınlık gorseli yok elimde evdede degilim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.