Porge mouse pad alınır mı?

Cnzxr

Decapat
Klasssgear mouse pad kullanıyorum güzel hiçbir sorunu yok fakat aldigim mouse pad sisteme pek yakışmıyor bence. Porgenin mousepadleri de ayni kalitedeymis diye duydum. Alınır mı? Alinirsa da sizce hangi model daha cok yakisir?

IMG_20250325_213557.jpg

Klasssgear mouse pad kullanıyorum güzel hiçbir sorunu yok fakat aldigim mouse pad sisteme pek yakışmıyor bence. Porgenin mousepadleri de ayni kalitedeymis diye duydum. Alınır mı? Alinirsa da sizce hangi model daha cok yakisir?

Eki Görüntüle 2455807

Evet porge mouse pad konusunda kaliteli ama Klasse ile arasındaki farklar tartışılır.

Eki Görüntüle 2455807

Hocam çok benzerler Klasse biraz daha kaliteli ama porge de üzmez desen olarak hangi markada hoşunuza giden varsa ona göre alabilirsiniz.

Hocam çok benzerler Klasse biraz daha kaliteli ama porge de üzmez desen olarak hangi markada hoşunuza giden varsa ona göre alabilirsiniz.

Klasse de pek yakiscagini dusundugum desen yok. O yüzden emin degilim ne alsam. Porgedede pek bir şey yok emin degilim ne guzel durur diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı