Porkbun güvenilir mi?

SytxPng

Hectopat
Merhaba. Bu siteden domain almayı düşünüyorum güvenilir midir? Daha önce kullanan var mı? Varsa deneyimlerini anlatırsa sevinirim.

Daha önce kullanmıştım bir sorun yaşamadım. Alacağınız uzantı orada uyguna geliyorsa tercih edebilirsiniz.
.xyz almayı düşünüyorum hocam.

@Myk61 hocam Papara sanal kart geçiyor mu acaba orada? Namecheap ve porkbun arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleme:
.xyz almayı düşünüyorum hocam.

@Myk61 hocam Papara sanal kart geçiyor mu acaba orada? Namecheap ve porkbun arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Sanal kartlar geçiyor ama papara denemedim. İkilemde kalmanızı gerektirecek bir durum olmamalı. Nerede ucuzsa oradan alın. Aldığınız firmada ömür boyu kalmayacak zaten yenilerken neresi uyguna yeniliyorsa oraya transfer edersiniz. Bu arada xyz uzantısını neden istediniz? Spam sitelerin sıklıkla kullandığı bir uzantı değil mi? Aynı paralara com.tr uzantısı daha güven verici geliyor.

Sanal kartlar geçiyor ama Papara denemedim. İkilemde kalmanızı gerektirecek bir durum olmamalı. Nerede ucuzsa oradan alın. Aldığınız firmada ömür boyu kalmayacak zaten yenilerken neresi uyguna yeniliyorsa oraya transfer edersiniz. Bu arada xyz uzantısını neden istediniz? Spam sitelerin sıklıkla kullandığı bir uzantı değil mi? Aynı paralara com.tr uzantısı daha güven verici geliyor.

Global bir proje olmasını planlıyorum hocam. .com ve .net alındığı için ayrıca daha ucuz olduğu için .xyz almayı düşünüyorum. Porkbun'da kimlik doğrulamaya gerek varmı hocam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı