.xyz almayı düşünüyorum hocam.Daha önce kullanmıştım bir sorun yaşamadım. Alacağınız uzantı orada uyguna geliyorsa tercih edebilirsiniz.
Sanal kartlar geçiyor ama papara denemedim. İkilemde kalmanızı gerektirecek bir durum olmamalı. Nerede ucuzsa oradan alın. Aldığınız firmada ömür boyu kalmayacak zaten yenilerken neresi uyguna yeniliyorsa oraya transfer edersiniz. Bu arada xyz uzantısını neden istediniz? Spam sitelerin sıklıkla kullandığı bir uzantı değil mi? Aynı paralara com.tr uzantısı daha güven verici geliyor..xyz almayı düşünüyorum hocam.
@Myk61 hocam Papara sanal kart geçiyor mu acaba orada? Namecheap ve porkbun arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Sanal kartlar geçiyor ama Papara denemedim. İkilemde kalmanızı gerektirecek bir durum olmamalı. Nerede ucuzsa oradan alın. Aldığınız firmada ömür boyu kalmayacak zaten yenilerken neresi uyguna yeniliyorsa oraya transfer edersiniz. Bu arada xyz uzantısını neden istediniz? Spam sitelerin sıklıkla kullandığı bir uzantı değil mi? Aynı paralara com.tr uzantısı daha güven verici geliyor.
Bilgim yok maalesef uzun zaman önce ben kullanırken gerek yoktu.Porkbun'da kimlik doğrulamaya gerek varmı hocam?
Hocam ön ödemeli kartlar geçmiyormuş porkbunda.Sanal kartlar geçiyor ama papara denemedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.