Slyvio Borin
Megapat
Türkiye'de cinsel içerikli (eğitim harici) web sitesi barındıramazsın. Yurt dışında barındırsan bile bir zaman sonra Türkiye üzerinden erişim engellenebilir.
Önyargı nedir, nasıl olur? Bir insanın Konyalı olması suç mudur? Yine bir insanın otobüsteki dekoltelere bakıp azması için Konyalı olması mı gerekir? Irkçılığınız batsın. Umarım gerekli cezayı alırsınız. Ben de sizin gibi İstanbul'da yaşıyorum. İstanbul, Türkiye'nin belki de suç oranı en yüksek şehri. Sizin mantığınızla bakarsak İstanbul'a ne demek gerekir?Neden ? Sen Konyalısın sanırım Konyada felan yaşayıp otobüsteki dekoltelere azıp tecavuze kalkışan tiplerdensin anladım seni ben..
Ne yapacak bu işe para yatırıp film mi çekecek sanıyorsun? Oradan buradan bulduğu taciz, tecavüz fotoğraflarını paylaşacak. Bana sözlediğin sözler gerçek mi ironi mi anlam veremedim.Neden ? Sen Konyalısın sanırım Konyada felan yaşayıp otobüsteki dekoltelere azıp tecavuze kalkışan tiplerdensin anladım seni ben..
Neden ? Sen Konyalısın sanırım Konyada felan yaşayıp otobüsteki dekoltelere azıp tecavuze kalkışan tiplerdensin anladım seni ben..
Yahu şöyle saçma sapan yazılar yazıyorsunuz ya aşırı ayar oluyorum. Memleketle ne alakası varmış, adamın fikrini belirtmesinden işi azmak, tecavüz etmeye getirdiysen senin akıl direkt oraya kayıyormuş millete laf atma.Neden ? Sen Konyalısın sanırım Konyada felan yaşayıp otobüsteki dekoltelere azıp tecavuze kalkışan tiplerdensin anladım seni ben..
Evet özgürlük ama öyle sitelerde genelde bu dediğiniz kurallara uyulmuyor maalesef.Olayı tartışma yönüne çekmek istemem fakat pedofili içeren içerik paylaşılmadıkça ve şahısların izni olmadan müstehcen görüntüleri kullanılmayıp, 18 yaş uyarısını koyarsak bir sakıncası olacağını düşünmüyorum. Sonuçta isteyen insanlar bu görüntüleri kaydediyor, paylaşıyor, isteyen insanlar da izliyor. Bu bir özgürlük bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.