Port açılması için nereye başvurmak lazım?

448762

Kilopat
Makaleler
2
Normalde TT kullanıyorum ve şu an ikamet ettiğim adres de en fazla alabileceğim hız çeşitli sitelerde 28 Mbps olarak gözüküyor fakat modem arayüzünde alabileceğim maksimum hız 12 Mbps olarak belirtilmiş. TT'da bana alabileceğim en fazla hızın 12 Mbps olduğunu söylediğinden dolayı bende paketimi değiştirmeye değer görmedim ve konuyu kapatmıştım fakat bugün Vodafone'u arayıp sorduğum zaman port açılması durumunda 24 Mbps'e kadar hız alabileceğimi söylediler.
Bu boş port açılma mevzusu için binadan birinin taşınması-aboneliğini iptal ettirmesi lazım veya TT'nin gelip buraya yeni port açması lazım. Birinci ihtimali beklemektense boş port açılması için başvuru yapmaya karar verdim fakat nereye başvuracağımı bilmiyorum, daha önce aynı tarzda bir problem yaşayan varsa bu durum hakkında beni bilgilendirebilir mi acaba, ayrıca aşağıya hat değerlerimi bırakıyorum. Sanırım 24 Mbps'yi VDSL üzerinden veriyorlar fakat ben şu anda ADSL üzerinden hizmet alıyorum, belki de bina içindeki tesisat problemlidir bilemiyorum.

1629738581252.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı