Bugra Yuksel 58
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Anakart: MSI MAG Z690 TOMAHAWK WIFI DDR5
İşlemci: Intel® Core™ i5-13600KF
Ram: G.Skill Ripjaws S5 32 GB (2X16) 5600 MHz CL28
Ekran Kartı: GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER SG
PSU: DeepCool PF750
Kasa: DeepCool CK560
Selam arkadaşlar, yeni bir internet servisine geçmek istiyorum. Mevcut portumu kapatıp yeni port açtırmalı mıyım?
Şu eklemeyi de yapayım Türk Telekom'un ana port kutusunda arıza olmuştu arıza kadı oluşturdum ve ilgilendiler ne gibi bir arıza olduğunu sorduğumda benimle birlikte 14 kişinin portu yanmıştı. Port yanmadan önce 18 ping değeri alırken şimdi 38-40 değeri arası pingler alıyorum değiştireceğim internet sağlayıcısına portu kapattırıp yeniden açtırsam bu değer eskisi gibi 18'e düşer mi yoksa 38-40 arasında devam eder mi ya da mevcut porttan geçiş yaparsam ping değeri düşer mi?
(Altyapım VDSL2, geçmek istediğim internet sağlayıcısı Comnet.)
Şu eklemeyi de yapayım Türk Telekom'un ana port kutusunda arıza olmuştu arıza kadı oluşturdum ve ilgilendiler ne gibi bir arıza olduğunu sorduğumda benimle birlikte 14 kişinin portu yanmıştı. Port yanmadan önce 18 ping değeri alırken şimdi 38-40 değeri arası pingler alıyorum değiştireceğim internet sağlayıcısına portu kapattırıp yeniden açtırsam bu değer eskisi gibi 18'e düşer mi yoksa 38-40 arasında devam eder mi ya da mevcut porttan geçiş yaparsam ping değeri düşer mi?
(Altyapım VDSL2, geçmek istediğim internet sağlayıcısı Comnet.)