Port kurulduktan 3 gün sonra portu tekrar çekme

Herkese merhaba, Vodafone evde internet 16Mbps kullanıcısıyım. Netspeed vb. yerlerden altyapı sorgulama yapınca port yok idi. 3 gün önce Port var yazdı ve direkt Vodafone'u aradım, portun takıldığını söylediler. Hemen o gün 50Mbps'ye geçecektik ama biz paketi alacağımız zaman, internetin, Vodafone'un vereceği VDSL modem kurulana kadar olmayacağı söylendi. Bizim de canlı dersler olduğu için kendimiz VDSL modem alalım, aldığımız zaman geçiş yaparız dedik. Yeni modemi bugün internet üzerinden sipariş edecektik, altyapıya bir daha bakayım dedim, bir de ne göreyim, port yok. Hemen Vodafone'un müşteri hizmetlerini arayınca ilk sorgulamada port var dediler, böyle böyle dedim port yok görünüyor dedim. İkinci kez sorgulama yapınca evet, port görünmüyor dedi. Şimdi ne olacak, port takıldığı halde portu çekme gibi bir durum olduğunu hiç bilmiyordum. Ne yapabiliriz, sırf hemen VDSL geçmedik diye port çekecekleri hiç aklıma gelmiyordu.

Sen hizmet aldığın için port gözükmez normaldir ya da ADSL gözükür herhangi bir VDSL modem olur ancak Vodafone modem vermesi gerekiyor.
Şimdi aradık, port dolmuş.
Başkası da kapmış olabilir bir tek vodafone yok sonuçta geçmiş olsun
Başka biri kapmış, o kadar da sevinmiştik 16Mbps adı altındaki 9Mbps internetten kurtulacağız diye, neyse.

Cevaplarınız için sağolun. Port başvurusu yapacağız artık yine, yapacak bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı