Port olmayan yerde internet nasıl alınır?

Makaleler
2
Yer
Yalova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa.
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
İstanbul sultanbeyli'de oturuyorum. Olduğum bölgede kapasite sorunu var yani port yok. Ara sıra port açıldığı oluyor ve bu yüzden sürekli kontrol ediyorum. Şu ana kadar 2 kere açıldı ikisinde de direkt arayıp başvuru yaptım. Başvurumu aldılar bilgilendirme mesajı geldi. Fakat daha sonrasında "başvuru talebiniz adreste altyapı olmadığından işleme alınamamaktadır." diye bir mesaj aldım 2 denememde de. Bu sıkıntıyı yaşadığım firma NetSpeed. Anlayamıyorum ben başvurduktan sonra bile altyapı gözüküyorken nasıl oluyor da benim başvurum daha sonradan iptal oluyor. 8 Mbps interneti bile almakta zorluk çekiyorum. Lütfen bilgi sahibi birisi varsa bana yardımcı olsun. Teşekkür ederim.

Merhabalar, türktelekom bölge müdürlüğüne ' il veya ilçe ' giderek planlama bölümü ile görüşme sağlayın sorununuzu açıklayıcı ve yapıcı bir dille anlatın port varsa size vereceklerdir ama gerçekten port yok ise size ne yapacağınız konusunda detaylı bilgiyi verirler.

Merhabalar, Türk Telekom bölge müdürlüğüne ' il veya ilçe ' giderek planlama bölümü ile görüşme sağlayın sorununuzu açıklayıcı ve yapıcı bir dille anlatın port varsa size vereceklerdir ama gerçekten port yok ise size ne yapacağınız konusunda detaylı bilgiyi verirler.

Hocam port zaten normal şartlarda yok. Birisi internet aboneliğini bitirdiğinde port açılıyor ve en fazla 1 saat boş kalıyor sonra hemen doluyor. Daha önce 2 kere gittim bölge müdürlüğüne, planlama bölümünden de saha ekibi görevlisinden de insanlarla konuştum. Hepsi bir bahane uydurma peşinde. Benim yakındığım durum port varken yakaladığım gibi arayıp başvuru yapmama rağmen başvurum altyapı olmadığı gerekçesiyle iptal ediliyor. Halbuki ben başvuru yaptıktan sonra dahi sistemde port var olarak görünüyordu. Burada hakkımın yendiğini düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı