Port Yok Sorunu

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Geçen sene Kasım ayının 24'ünde taahhütü biten interneti kapattık (sınav dolayısıyla, yersen). O zamandan bu yana PTTCell'in sınırsız internetiyle tutunmaya çalışıyorum. Sadece bu ay 24GB internet kullanmışım 0.11 indirme hızı ile. Artık ciddi anlamda çileden çıkmak üzereyim. Bundan 1.5-2 ay önce Türk Telekom'un çarşıdaki şubesine gittim, durumu anlattım ve interneti açtırmak istediğimi söyledim (3 aylık tarifeyi alacaktım üniversitenin şehir dışı-içi belli olmadığı için). O tarihten 6-7 ay önce internetim vardı, port da vardı. Ama ne hikmetse port yok dediler. Ben orada biraz sinirlendim, ya anlamıyorum arkadaş yıl olmuş 2017 millet marsta yaşam oluşturmaya çalışıyor biz paramızla hizmet alamıyoruz cidden sinirimi bozuyor. Neyse, biz ileticez dediler falan fistan (tabi ne kadar hızlı olacak siz de bilirsiniz).

Bundan 2.5 hafta önce falan yine gittim, apartmanda 2 kişi internet aboneliğini kapattırdı. Halen port yok-gelmedi, talebiniz halen sistemde diye. Okul bitti, sınav derdim kalmadı elimin altında halen internet yok. 8 aydır dizi-film izleyemiyorum, doğru dürüst oyun indirip (ulan Steam'de 25 tane yeni oyunum birikti be!) online oyun oynayamıyorum, telefonumdaki uygulamaları internet olan bir yere gittiğimde güncelliyorum ya olaya bak.

Dün aradılar, ev telefonunuza ek 14TL ile 100Mbite kadar interneti 24 ay taahhütle size teklif ediyoruz dediler (ulan benim hattım 30'dan fazlasını vermiyor bana adam bana bir de modem parası kilitlemeye çalışıyor ama işlerine gelmeyince port yok). Lanet olası sokakta fiber altyapı da yok. Ne olacak hiç bir fikrim yok. Ciddi anlamda sinirleniyorum sayfalara 15-20 saniyede girince. Son çare olarak Türk Telekom müdürlüğüne gidip orada dilekçe falan halletmeye çalışacağım. Daha önceden bu durumla karşılaşmış birileri varsa nasıl bir yol izlemeliyim öncelikle sorum bu. Müdürlüğe gittikten sonra da bir şey olursa buraya yazacağım.

SüperOnline ile görüş derim hem e-mail ile hem telefon ile istek öneri şikayet türk telekom bitik artık özelleştirildi aynı sorunları bizde çekiyoruz ADSL kullanıcısıyım süperonline fiber alt yapı istek belirttim eger gelirse direk ona geçicem. Port yok olayı hikaye bu arada farklı ISS den geldigin için böyle birşey yapıyorlar sözde tüm türkiye türktelekom emri altında ya SÖZDE

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı