Türk Telekom Port Yok Sorunu

Şu an bende şüphe uyandırdın. Bende iss arayışı içindeyim. Fakat millenicom a karar vermiştim. 50 Mbps net hız alırsın boş port var dediler. 35 Mbps olan tarifesine geçecektim. Ne yapsam bilemedim şimdi?
Kusura bakma bende kendi derdime yanıyorum.:)
Ne kadar zor şu ülkede adam gibi internet bulmak!...
Hocam benim sorun yaşadığım sizinde yaşayacağınız anlamına gelmez. Sözleşmesiz veriyorlar internet eğer beğenmezsen kapattırırsın.

TT belli bir miktar portu kendine ayırır, belli miktarını TurkNet, Netspeed gibi firmalara ayırır, en güzeli Twitter üzerinden PAUL DOANY'e yazmak. Onun kurduğu ekip TT içinde en kaliteli hizmeti veren ekip. Eğer kart takılacak yer kalmadıysa sıra beklemek durumda kalacaksanız, kart takılı ve size port tahsis edilecek ise taşımaya başlayın.

TT belli bir miktar portu kendine ayırır, belli miktarını TurkNet, Netspeed gibi firmalara ayırır, en güzeli Twitter üzerinden PAUL DOANY'e yazmak. Onun kurduğu ekip TT içinde en kaliteli hizmeti veren ekip. Eğer kart takılacak yer kalmadıysa sıra beklemek durumda kalacaksanız, kart takılı ve size port tahsis edilecek ise taşımaya başlayın.
Kendine ayırdı diye bir durum yok. Başka bir telefon ile TT aradığımda yalandan aynı binada başka bir daire için aradım dedim yine port yok dediler. Şaştım kaldım vallaha ne yapacam bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı