The Forest vs Ark Survival Evolved

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Arkadaşlar aşırı derece kararsızım. Hangisi daha iyi olur söylerseniz sevinirim. Bir de ben Rainbow Six: Siege almayı düşünüyorum. Alınır mı? Bilgisayarım kaldırır mı? Teknik özellikleri i5 1135G7 Xe grafik ve 8 GB RAM var söylerseniz sevinirim.

R6 60 FPS ve stabil bir değer alman çok zor. Benzer şekilde The Forest ve Ark için daha kötü değerler alırsınız. Yani bu oyunları bilgisayarınız için önermiyorum. Bulut hizmeti ile oynayabilirsiniz ama o zaman da Ark ve The Forest'in arkadaşlar olmadan keyifli olmadığını belirtebilirim. Arkadaşlarınız ile oynamayacaksanız en mantıklısı Ark.

GeForce Now üzerinden oynayabilirsiniz. GeForce Now alırsanız da R6 gibi rekabetçi 5v5 oyunlara bulaşmayın. Daha çok BF gibi geniş haritalı ve ölüm maçı gibi rekabete dayalı olmayan oyunları oynayın. Yaşanan gecikmeler falan R6 gibi oyunlarda sinirlerinizi bozar.

Alacaksanız Hepsiburada üzerinde galiba geçici bir indirim var. Siteye göre biraz daha uyguna satıyorlar.

Dostum the forest kaldırır bence bide arkadaşımın hesabından oynadım tam 40 ile 65 fps aldım ama hafif kasma vardı galiba hatırlamıyorum

Önerebileceğiniz bilgisayarımda rekabet oyunu var mı bir de The Forest ve Ark bence rahat kaldırır sistem gereksinimleri baktım ve son olarak R6 kaldırmıştı Ark hesabından oynadım ama o kadar akıcı oynanmadi ne yapmamı önerirsiniz oyun önerisi var mı?

Ark ve The Forest bina yaptığın oyunlar sen istikrarlı bir 60 FPS alamıyorsun. Oyundaki bina sayısı artınca doğal olarak 30 FPS altına düşecek. R6 klasik Ubisoft oyunu arayüzü şaşalı ve bolca Godrays efekti ile dolu. En düşüğe alsan da ortalama üstü bir sistem istiyor. Oyunun eski olması değiştirmiyor. Ubisoft'da bu piyasayı anlayacak kapasite var ama bunu öne sürecek insanlar yok. Yöneticileri bayağı eski kafa.

Rekabetçi olarak CS:GO ve Overwatch 2 önerebilirim. Hem oyuncuları var hem de öyle üst düzey sistemler istemiyorlar. Overwatch yakın zamanda Steam'a da çıkacak. Steam'a çıkınca oynayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hayatta kalma oyunu olarak da Minecraft ama Optifine ile kullanarak veya Terraia

Hayatta kalma oyunlarında bina sistemlerinin, ortalama üstü sistemler istediğini belirteyim. Bu sistemle daha çok tek oyunculu, dar koridor oyunlar oynamanızı öneririm. Yukarıda bahsettiğim GeForce Now gibi hizmetler ile de donanımın yetmediği oyunlara bakabilirsiniz.

Ark ve The Forest bina yaptığın oyunlar sen istikrarlı bir 60 FPS alamıyorsun. Oyundaki bina sayısı artınca doğal olarak 30 FPS altına düşecek. R6 klasik Ubisoft oyunu arayüzü şaşalı ve bolca Godrays efekti ile dolu. En düşüğe alsan da ortalama üstü bir sistem istiyor. Oyunun eski olması değiştirmiyor. Ubisoft'da bu piyasayı anlayacak kapasite var ama bunu öne sürecek insanlar yok. Yöneticileri bayağı eski kafa.

Rekabetçi olarak CS:GO ve Overwatch 2 önerebilirim. Hem oyuncuları var hem de öyle üst düzey sistemler istemiyorlar. Overwatch yakın zamanda Steam'a da çıkacak. Steam'a çıkınca oynayın.

Hayatta kalma oyunu olarak da Minecraft ama OptiFine ile kullanarak veya Terraia

Hayatta kalma oyunlarında bina sistemlerinin, ortalama üstü sistemler istediğini belirteyim. Bu sistemle daha çok tek oyunculu, dar koridor oyunlar oynamanızı öneririm. Yukarıda bahsettiğim GeForce NOW gibi hizmetler ile de donanımın yetmediği oyunlara bakabilirsiniz.

Dostum hunt shawdown alınır mı? Oynayabilir miyim?

Arkadaşlar aşırı derece kararsızım. Hangisi daha iyi olur söylerseniz sevinirim. Bir de ben Rainbow Six: Siege almayı düşünüyorum. Alınır mı? Bilgisayarım kaldırır mı? Teknik özellikleri i5 1135G7 Xe grafik ve 8 GB RAM var söylerseniz sevinirim.
Forest alın ama biraz ağır oyun ve optimizasyon biraz sıkıntılı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı