Portal2 Alt+Tab yapınca yanıt vermiyor

İşletim sistemi
Windows 8.1

delequ

Hectopat
Daha fazla  
Portal2 oynuyorum, arkaya şarkı açmak için Alt Tab'a attım düzgün bir şekilde attı tekrar oyuna tıkladığımda girmedi hala ekran masaüstünde kaldı. Görev yöneticisinden baktığımda yanıt vermiyor olduğunu gördüm ne yapmam lazım?
Bilgisayarım çok rahat bir şekilde portal 2'yi kaldırıyor.
Oyunda kullandığım çözünürlük: 4:3 1280X1024.

Dosya Ekleri

• portal.png
    portal.png
    3,8 KB · Görüntüleme: 66
Oyun orijinal mi? Değilse Steam üzerinden satın alın. Orijinal ise dosyaları doğrula yapmayı deneyin. Driverlar güncel değilse güncelleyin.

Portal2 oynuyorum, arkaya şarkı açmak için Alt Tab'a attım düzgün bir şekilde attı tekrar oyuna tıkladığımda girmedi hala ekran masaüstünde kaldı. Görev yöneticisinden baktığımda yanıt vermiyor olduğunu gördüm ne yapmam lazım?
Bilgisayarım çok rahat bir şekilde portal 2'yi kaldırıyor.
Oyunda kullandığım çözünürlük: 4:3 1280X1024.
Oyun korsan mı?

Bellek kullanımı fazla. Belki o yüzdendir.
ondan olucağını sanmıyorum ram'ım az ama hangi oyunu açarsam yinede +%70 oluyor lol falan oynarken alt taba rahat bir şekilde atabiliyorum ama
Dosyaları doğrula yaptınız mı?

Hayır yapmadım bugün içinde deneyeceğim şu an müsait değilim.
Dosyaları doğrula yaptınız mı?

Oyun dosyalarını doğruladım ama yine aynısı oldu Alt Tab'a attım girmedi tekrar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı