Ronaldo acilen emekli olmalı ve sondaki maç yedekte bırakılmalı.
Benim 10 bin takipcili Ronaldo edit hesabım var yani ağır Ronaldo'cuyum. Ama Ronaldo'nun problem dışında birşeye yaramadigini görebiliyorum.Büyük Messi fanı seni, buyurun siz oynayın o zaman.
Ronaldo acilen emekli olmalı ve sondaki maç yedekte bırakılmalı.
Messi içinde bunlar geçerli problemden öteye gecemeyecegi için yedekten bile almıyorlar adamı.Gelsin Messi oynasın![]()
Adam tamamen dinlendirilmek için oynatılmıyor. Yoksa hala Arjantin'in en iyi oyuncusu, her maç 3-4 tane net gol pozisyonu yaratıyor. Koşmaktan aciz Ronaldo ile bir tutmak saçma.Messi içinde bunlar geçerli problemden öteye gecemeyecegi için yedekten bile almıyorlar adamı.
Orasida öyle tabi Messi hala iş görüyor. Bunu söylemek beni çok üzüyor hatta bugün bir miktar ağladım ancak Ronaldo aktif olarak egoist bir topcudan öte birşey değil.Adam tamamen dinlendirilmek için oynatılmıyor. Yoksa o takımın hala Arjantin'in en iyi oyuncusu, her maç 3-4 tane net gol pozisyonu yaratıyor. Koşmaktan aciz Ronaldo ile bir tutmak saçma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.