- Makaleler
- 1
Yavaş açılıyor ve web3 standartlarına uygun değil.
Görseller aşırı vasat kendiniz degiştirebilirsiniz hazır oldugunu çok belli ediyor.
Hepsi benim çalışmalarım
İnternet hızınızda problem olabilir mi ben bu sorunu interneti hızlı olanlardan hiç duymuyorum denedik çünkü birkaç defa.Yavaş açılıyor ve web3 standartlarına uygun değil.
Hepsi benim çalışmalarımşurdan tarihlere de bakabilirsiniz.Eki Görüntüle 1818221Eki Görüntüle 1818222Eki Görüntüle 1818223
İnternet hızınızda problem olabilir mi ben bu sorunu interneti hızlı olanlardan hiç duymuyorum denedik çünkü birkaç defa.
Bir kısım hızlı giriş yapabiliyorken bir kısım çok yavaş olduğunu söylüyor, bence internet hızınızdan ötürü bu oluyor. Ya da WIX'in sunucuları yüzünden olabilir bilmiyorum.Avustralya'dan giriş yaptım direkt olarak server görselleri bana tıkladığım saniye sundu. Sitede yavaşlık söz konusu değil, en azından benim için.
Hatta aynı restoranın denemelik bir renderını daha aldım teras kısmı için, 15 saniye sürdü bu render.Elinize saglık hocam gayet güzel işler çıkarmışsınız.
Bir kısım hızlı giriş yapabiliyorken bir kısım çok yavaş olduğunu söylüyor, bence internet hızınızdan ötürü bu oluyor. Ya da Wix'in sunucuları yüzünden olabilir bilmiyorum.
Hatta aynı restoranın denemelik bir renderını daha aldım teras kısmı için, 15 saniye sürdü bu render.Eki Görüntüle 1818247
Siteye ilk girişte önbellek yapılmadan tepki süresini azaltmanız gerekiyor.İnternet hızınızda problem olabilir mi ben bu sorunu interneti hızlı olanlardan hiç duymuyorum denedik çünkü birkaç defa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.